Tuin info
Image default
Tuin onderhoud

Egalisee Bestratingen kan u adviseren over tegels en stenen voor in de tuin

Heeft u een vraag over keramische terrastegels leggen? Of zoekt u iemand die dit voor u kan doen? Bij de mannen van Egalisee Bestratingen zit u goed. Een plek in de tuin met keramische tegels biedt eindeloos veel voordelen. U creëert een plek om te genieten van de zon en te eten en/of borrelen met vrienden.

Het soort tegel dat u kiest is erg belangrijk. Wat keramische modellen betreft geldt Egalisee Bestratingen als expert. Terwijl je deze tegels aanvankelijk alleen tegenkwam in livings en keukens, worden ze tegenwoordig juist veel toegepast in tuinen en terrassen. Kenmerkend aan keramische tegels zijn de mooie kleuren en kleurschakeringen. En doordat de tegels zo sterk zijn, blijft de oorspronkelijke tint behouden. Dat geldt ook voor de vorm. Regen, sneeuw, wind en storm: keramische tegels zijn er tegen bestand. Wat wel essentieel is, is een goede ondergrond. Onder goed wordt in dit verband verstaan verdicht, waterdoorlatend en op lichte afschot uitgevlakt.

Gazon met tuinpad?

Een gazon aanleggen in Breda is een klus die u met een gerust hart kunt overlaten aan Egalisee Bestratingen. De tijd waarop dit gebeurt is een goede afweging waard. In principe zijn er twee periodes prima geschikt: april-mei en augustus-september. Zodra het gazon is aangelegd, heeft het rust nodig. Het devies is dan ook om er in ieder geval twee weken niet op te lopen. Die tijd is nodig zodat de graszode goed kan hechten aan de ondergrond. Kiest u voor het inzaaien van gras, dan duurt het een week of vier totdat het begaanbaar is. Egalisee kan veel meer dan een gazon aanleggen. Om u een indruk te geven een kleine opsomming van werkzaamheden die de vakmensen van Egalisee voor u kunnen doen: het maken van een ontwerp voor een nieuwe tuin, het opstellen van een beplantingsplan, het plaatsen van een schutting of afrastering en het snoeien of kappen van bomen.

https://www.egaliseebestratingen.nl