Tuin info
Image default
Mode en Kleding

Energetix magneetsieraden met een helende werking

De magneetsieraden van Energetix SWS hebben een helende werking op al de invloeden de het dagelijks leven op uw lichaam heeft. En dat zijn er nogal wat. Stress op het werk, gemakkelijk maar niet altijd even gezond eten, weinig beweging. Dit zorgt er allemaal voor dat uw gezondheid minder goed is. Kies daarom nu voor magneettherapie! Bij Energetix maken ze gebruik van zeer krachtige magneten, die elektrisch zijn geladen. Deze magneten zijn verwekt in de sierraden. De energie die de magneet uitstraalt  geeft de rode bloedlichaampjes een energieboost. De magneten zijn zo krachtig dat ze in een klein sieraad passen en daardoor nog steeds elegant zijn.

Energetix magneetsieraden voor iedereen

De Energetix magneetsieraden zijn er voor mannen, vrouwen en kinderen. Er is een heel uitgebreid aanbod en de keuze is reuze. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen van een Energetix magneethart of een prachtige hanger in de vorm van een vlinder of een ananas. Voor de heren zijn er onder andere ook polssieraden, hangers en ringen. Veel mensen maken gebruik van deze magnetische sieraden, om meer energie te krijgen en zich minder gestrest te voelen. Maar het helpt ook tegen rugpijn, vermoeidheid, menstruatieklachten, nervositeit en een heel scala aan andere klachten.

De magnetische waterstaaf

Water is het belangrijkste dat u kunt drinken om uw lichaam gezond te houden. Omdat ons lichaam voor het allergrootste deel uit water bestaat is het erg belangrijk om dit in evenwicht te houden. Genoeg water drinken is dus erg belangrijk. Daarom verkopen ze naast de Energetix magneetsieraden ook magnetische waterstaven bij Energetix SWS. Deze staaf, die verkrijgbaar is met verschillende figuren, kunt u in uw water zetten. Na ongeveer tien minuten is uw water gemagnetiseerd. Water is onmisbaar voor de mens, niet alleen omdat het uw lichaamstemperatuur reguleert, maar ook omdat het een belangrijke rol speelt voor uw nieren en uw hart. Kies daarom voor de Energetix magneetsieraden.

https://www.energetix-welzijn-sieraden.nl