Tuin info
Image default
Tuin onderhoud

Uw Quad, ATV en Toro Titan nog meer multifuntioneel maken

Tielbürger heeft vele veegmachines, schuiven, motormaaiers en andere werktuigen. Dankzij meer dan 60 jaar ervaring in deze business zijn ze zo allround geworden dat ze het mogelijk maken om aan uw ATV, Toro Titan of quad een zo’n schuiver, maaier, harker of veegmachine toe te voegen. Dit is snel en makkelijk te doen. Dankzij een koppelsysteem met slechts 3 stappen tovert u uw quad om tot bijvoorbeeld een maaier. Dit bespaart u een hoop geld als u al in bezit bent van zon rijtuig. Bovendien maakt het het maaien ook een stuk leuker.

Voor wie is dit?

Iedereen in het bezit van een rijtuig waar zo’n Tielbürger aan bevestigd kan worden. Of u nou een bedrijf bent dat het hele terrein in de winter met zout wil bestrooien of een particulier die zijn grote tuin gemakkelijk en snel schoon wil vegen. U hoeft alleen in het bezit te zijn van een quad of ATV waar het werktuig aan bevestigd kan worden. Zo maakt u uw allround voertuig nog multifunctioneler, heeft u meer plezier van het werk wat u doet en is het ook nog is snel gedaan.

Tielbürger

Tielbürger Park en Tuin Machines staat voor kwaliteit. Ze leveren tot wel 20 jaar lang garantie na de levering. Doordat het blijft innoveren heeft het vele patenten, bijvoobeeld het unieke koppelsysteem dat er voor zorgt dat de werktuigen aan wel honderden quads, atv’s of zitmaaiers past. Tielbürgers staan vooraan als het gaat om efficiëntie. Zij maken de klus makkelijk zodat u meer tijd heeft voor de belangrijkere dingen en u zich geen zorgen meer hoeft te maken over het terrein dat binnen no-time weer schoon gemaaid, geveegd of besrooid wordt.

Waar kan ik het beste bestellen?

Zo’n aanbouwwerktuig zou ik bestellen op donatvanderhorst. Deze webshop levert maatwerk voor u en heeft een grote collectie waar u uit kunt kiezen.