Tuin info
Image default
Eten en drinken

Catering in Antwerpen voor iedere gelegenheid

Voor welk soort gelegenheid u ook een catering rondom Antwerpen zoekt, JÖRD staat helemaal voor u klaar. Deze enthousiaste partij geeft om uw event. Dat moet natuurlijk een geslaagd event zijn! Hoe draagt JÖRD hieraan bij? Door er alles aan te doen om u vers en goed eten te serveren. Naast gezelligheid kan dat natuurlijk een event maken of breken. Door de veelzijdige catering is dit mogelijk. Dee partij is er voor zowel een gezellig diner als een grootschalig feest.

 

Catering in Antwerpen met streekproducten

JÖRD werkt alleen met streekproducten waardoor ze een steentje bijdragen aan het milieu en aan de lokale economie. Hierdoor werken ze met kakelverse producten die in het seizoen zijn. En dat is juist ook het leuke, de keuken en gerechten worden helemaal aangepast op het seizoen. Heeft u wensen voor alleen amuses voor uw event of bent u op zoek naar een volledige catering met drie-gangendiner? Dan bent u bij JÖRD aan het juiste adres. Heeft u liever ook de drank geregeld? Dan wordt dat ook verzorgd. Zo passen de wijnen perfect bij de gerechten die geserveerd zullen worden. De smaakcombinaties zullen u doen verbazen.

 

Liefde in de bereiding bij JÖRD

Als u een evenement op locatie heeft, dan heeft u uiteraard ook servies nodig. Bij JÖRD kan dit zeker. Maar ook als u thuis een feest geeft en geen zin heeft in vuile vaat, dan is JÖRD meer dan blij om het servies voor u te regelen. Geen probleem! Zo heeft u na het feest geen omkijken meer naar troep dat opgeruimd moet worden. Tijdens het event heeft u de volle aandacht voor uw gasten. Het enige wat u daarnaast hoeft te doen is te genieten van het eten dat JÖRD met liefde heeft bereid. En dat is geen vervelende taak! Voor catering in Antwerpen en omgeving moet u hier zijn.

 

https://jordcatering.be/