Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Keramische tegels voor buiten zeer slijtvast

Uit onderzoek blijkt dat steeds meer mensen hun eigen tuinen leggen. Dit heeft vooral te maken met de bijkomende kosten van het laten leggen, maar het wordt steeds gemakkelijker om je tuin te leggen. Er zijn velen opties voor het leggen van bijvoorbeeld tegels in je je tuin, maar een van onze favorieten blijft toch wel de keramische platen. Door een combinatie van beide comfort en duurzaamheid wordt hier steeds meer voor gekozen. Met de kleurvastigheid van de tegels liggen ze er na jaren nog steeds prachtig bij. Ook zijn keramische tegels slijtvast en is het bijna onmogelijk om er op te krassen. Dit komt vanwege hun natuurlijke hardheid.

Lichtgewichten

De keramische tegels zijn niet zwaar van gewicht. Dus je hebt geen hernia na een dag in de tuin werken. Keramische tegels bestaan uit simpele grondstoffen. Namelijk een combinatie van klei en zand, gecombineerd met mineralen en natuurlijke kleurstoffen. Na deze combinatie vindt een bakproces plaats waarbij de tegels extreem hard worden. Hierdoor is het onmogelijk voor keramische tegels vocht op te nemen en blijven ze altijd mooi. Het leggen van een terras met keramische tegels is een vrij makkelijke bezigheid, en het ziet er ongelofelijk mooi uit. Ook is het onderhoud van deze tegels zeer simpel. Dit wordt voornamelijk gedaan door af en toe eerst te vegen, dan te schrobben en als laatste schoon te spuiten met een hogedrukreiniger of tuinslang.

Glad oppervlak maar geen valgevaar

De hardheid van de tegels voorkomt ook dat er ’s Winters barsten nin kunnen komen. Een van de laatste doorslaggevende functionaliteiten van deze tegels. Ze zijn van zeer goede kwaliteit, en hebben een strak uiterlijk. De tegels zijn ondanks het gladde oppervlak niet extreem vlak, dus brengt ook geen valgevaar met zich mee. De print op de tegels is te kiezen zodat iedereen zijn of haar eigen keuze kan maken. Hierdoor kan je je tuin perfect stylen met deze prachtige Keramische Tegelsdie bij Van Essen Sierbestrating online zijn te bestellen.