Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

Werk samen tijdens een spannende escape game

Heb jij altijd al eens een escape game willen spelen? Bij De Gouden Kooi in Mechelen laat je je samen met vrienden of collega’s opsluiten in een mysterieuze kamer vol raadsels. Je krijgt 60 minuten om de puzzels op te lossen en te ontsnappen. Goede communicatie, samenwerking en inventiviteit zijn cruciaal, anders geraken jullie er nooit op tijd uit. Heb je zin in een spannend avontuur? Dan is deze escape game waar je jouw eigen lot in handen hebt zeker iets voor jou!

Uit welke kamer wil jij ontsnappen?

Je kan kiezen uit vier verschillende kamers die elk een eigen verhaal hebben. De schat van Kalakmul is een game voor drie tot zes mensen. In deze kamer ben je een avontuurlijke schattenjager en moet je door de Mexicaanse jungle op zoek naar de Maya-schat van Kalakmul. Cabin in the woods is ook een spel voor drie tot zes spelers. Hier zijn jullie detectives die een groepje vermiste vrienden moeten terugvinden in de Oostenrijkse Alpen. De meesterdiep van Mechelen is een escape game voor twee tot zes spelers. Je kruipt in de huid van een meesterdief die het fortuin van een miljonair wil bemachtigen. Kan jij het beveiligingssysteem ontmantelen en de kluis kraken? In Lost in space, voor twee tot zes spelers, zijn jullie een groep ruimtereizigers op verkenning op een onbekende planeet. Tot alles zwart wordt…

Kies voor deze spannende groepsactiviteit

Ben je succesvol uit de kamer geraakt en smaakt het naar meer? Daag je teamleden dan uit voor een challenge en probeer samen uit alle kamers te ontsnappen. Wie weet zijn jullie binnenkort wel meester-ontsnappers. Neem contact op met de medewerkers van De Gouden Kooi om een escape game te reserveren. Het is ook mogelijk om online een escape room te boeken. Zijn je teamleden nog niet zeker wanneer ze vrij zijn? Gebruik dan de handige datumprikker om jullie groepsactiviteit vast te leggen.

https://degoudenkooi.be/