Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

Een ballonvaart boeken bij deze specialist

Een ballonvaart is een geweldige activiteit indien u van spanning, maar tegelijk ook van ontspanning houdt. Tijdens een ballonvlucht kunt u heerlijk relaxen en tegelijkertijd genieten van de omgeving. Droomt u er al een tijdje van een om een ballonvaart te boeken? Dan kan dat bij Madou Ballonvaarten. Deze firma uit Oostwinkel heeft meer dan 40 jaar ervaring en organiseert ballonvaarten over heel Vlaanderen. Als vaste waarde bieden ze een complete service aan waarbij veiligheid en ontspanning vooropstaan. Ontdek welke ballonvaarten u kunt boeken bij deze specialisten in ballonvluchten.

Kies voor een ballonvaart die bij uw wensen past

Madou Ballonvaarten biedt verschillende mogelijkheden aan, waardoor u ongetwijfeld de perfecte ballonvaart kunt boeken. Wilt u een romantische ballonvlucht met zijn tweetjes? Of wil je juist met de hele familie het luchtruim verkennen? Madou Ballonvaarten beschikt over een ruime vloot aan luchtballonen zodat u met twee personen, maar ook met acht personen van een vlucht kunt genieten. Ze bieden oplossingen aan tot wel 120 personen, waarbij ze uiteraard meerdere ballonnen inzetten. Indien u wenst, kunt u zelfs een VIP-ballonvaart boeken. Wanneer u kiest voor die formule, heeft u een luxueuze mand en kiest u zelf de opstijglocatie. Ten slotte kunt u ook specifiek kiezen voor een ochtendballonvaart. In dat geval ziet u de regio waar u overvliegt ontwaken.

Vraag hen gerust naar de prijzen

De prijzen van de ballonvaarten zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de zone waarover u wilt vliegen. Wilt u een ballonvaart boeken, maar bent u niet zeker van de prijs? Dan kunt u hen gerust vragen om u verder te helpen. Zij leggen u graag alles uit. Het maakt overigens niet uit of u als particulier een vlucht wilt boeken of u een leuke activiteit zoekt voor een teambuilding, Madou Ballonvaarten helpt u graag. Ook bij andere vragen over hun service, kunt u hen uiteraard contacteren.

https://www.madou-ballonvaarten.be