Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

De nodige hulp bij de overname van een café in Antwerpen

Ben jij op zoek naar een café te huur in regio Antwerpen, met of zonder overname? In beide gevallen kan je rekenen op de diensten van NV Bastenie. Deze vakmensen hebben de nodige ervaring en expertise in de horecawereld en kunnen jou dus zeker en vast verder helpen bij het uitbaten van je eigen café. Ze investeren in hun klanten, door jou financiële hulp te bieden wanneer jij een nieuw café wilt beginnen. Dat kost namelijk veel geld, maar zij hebben ook zelf een aantal panden in de aanbieding dus neem zeker eens een kijkje.

Wat kunnen ze allemaal voor jou doen?

Naast investeren in jou en je nieuwe café, staat dit bedrijf ook bekend om het plaatsen van automaten om te spelen en amusementspellen. Ze regelen bovendien het onderhoud van deze automaten, dus daar hoef jij je al geen zorgen over te maken. Een café zonder amusementsspellen is natuurlijk geen echt café, dus daarom kan jij rekenen op deze mensen om van jouw café een echt succes te maken bij je nieuwe klanten. Als cafébaas ben jij wel zelf verantwoordelijk voor het controleren of alles in goede banen loopt met je spellen op dagelijkse basis. Zit je met een technische panne in je café? Dan kan je ook op NV Bastenie rekenen om dit voor jou in orde te brengen. Ze hebben techniekers die zeven dagen per week op de baan zijn om jou uit de nood te helpen, en ze zijn tot middernacht bereikbaar. Aarzel dus zeker niet om hen te contacteren als je met een technisch probleem zit, in je café of met je automaten.

Wees er snel bij

Als je op zoek bent naar een café dat te huur staat in Antwerpen voor een overname, moet je er meestal snel bij zijn. Dit is een top locatie en andere kandidaten staan vaak ook te springen om dit pand in te nemen. Met de hulp van dit familiebedrijf verhoog jij echter je kans dat je het beste pand vindt voor jouw doel. Laat je bijstaan door hen en neem snel contact met hen op om voor jou het geschikte café te vinden.