Tuin info
Image default
Dieren

Vind het geschikte dierenpension in Oost-Vlaanderen

Bij Pension De Ark in de Oost-Vlaamse gemeente Lochristi kunt u terecht voor de opvang van uw hond of kat. Plant u binnenkort een vakantie maar kan uw huisdier niet mee? Laat hem met een gerust hart achter bij ervaren dierenverzorgers. Zij zorgen ervoor dat niet alleen u, maar ook uw huisdieren van een ontspannen vakantie kunnen genieten.

Uw dier verdient de beste zorgen

Het dierenpension in Oost-Vlaanderen, dicht bij Gent, wordt gerund door Marijke De Wilde en Ivan Hongenaert. Met meer dan 10 jaar ervaring kennen ze de kneepjes van het vak en weten ze als geen ander hoe uw huisdier een optimaal verblijf te bezorgen. De kennel is voorzien van alle comfort. Zo is elk hondenverblijf voorzien van een eigen binnenplaats en tuin met kunstgras. Het kunstgras zorgt ervoor dat iedere hond van een mooi stukje gras kan genieten zonder dat dit bezaaid is met putten of modder. Verder ligt er ook zand in de binnenhokken. Dit wordt na ieder verblijf en ontsmet en gereinigd. Het zand reduceert geuren sterk, waardoor de kennel vrij is van sterke, onaangename geuren.

Schone en geëquipeerde verblijven

Pension De Ark beschikt naast opvang voor honden ook over een heus kattenhotel. Hier kan uw lieveling zich naar hartenlust uitleven met de vele speeltjes die ter beschikking worden gesteld. U kan ook zelf een speeltje meegeven met uw kat, zodat hij iets vertrouwd bij zich heeft. De kattenverblijven zijn steeds uitgerust met een eigen binnenplaats en een eigen tuintje. Beiden zijn omheind met staaldraad, waardoor de katten kunnen genieten van zonlicht en frisse buitenlucht. Wanneer ze moe zijn geworden van het spelen, kunnen ze even soezen op een van de verschillende ligplankjes die het verblijf rijk is.

Verzilver uw plekje

Ga langs bij dit uitstekende dierenpension in Lochristi, Oost-Vlaanderen, en ontdek waarom dit het ideale dierenpension is voor uw huisdier. Reserveer tijdig uw plekje zodat u verzekerd bent van opvang voor uw geliefde huisdier. Belangrijk: ga na of uw huisdier in orde is met alle nodige vaccinaties. Om ziektes of besmettingen te vermijden, dient elk dier dat bij Pension De Ark verblijft te beschikken over een bewijs van jaarlijkse inentingen. Voor meer info kan u steeds advies vragen aan de eigenaars.