Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

Uitbundig genieten van een zwemfeestje

Wanneer u een kinderfeestje of een activiteit met de jeugdbeweging organiseert, is het altijd fijn om iets sportief te doen. De kinderen zijn daardoor gezond in beweging en meestal sociaal bezig met hun kameraden. Met een zwemfeestje bij het zwembad van Geel laat u ze helemaal uitleven. De verschillende leuke baden zorgen voor uren speelplezier. Nadat ze klaar zijn met zwemmen, zullen de kinderen vast honger hebben. Bij brasserie ’t Zwemkaffee sluit u het speelplezier op een verrukkelijke manier af. De verschillende assortimenten zorgen ervoor dat er voor ieder kind wel iets lekkers te vinden is. En dat allemaal tegen een bijzonder scherpe prijs.

Smul van de heerlijke arrangementen voor een zwemfeestje

Elk kind heeft natuurlijk wel zijn eigen favoriete gerecht. Bij ’t Zwemkaffee bedachten ze daarom vier verschillende mogelijkheden om uw zwemfeestje heerlijk af te sluiten. U kiest daarom uit een Hotdog, Bicky, Frietjes & Curryworst of Pizza party. Bij elke variant vullen ze de gekozen optie aan met 1 frisdrank en 1 ijsje of zakje chips naar keuze. Aangezien zij vlakbij het zwembad zelf zitten, heeft u heel makkelijk een kinderfeestje geregeld. Zou u zelf ook graag iets willen eten? Dan kunt u altijd een kijkje nemen in de uitgebreide menukaart.

Geniet van een sportieve en plezierige activiteit

Zou u graag met de jeugdbeweging langskomen voor een gelijkaardig zwemfeestje? Dat is absoluut mogelijk! De deuren van ’t Zwemkaffee staan open voor ieder die wenst en ongeacht de grootte van uw gezelschap, kunt u uw activiteit voldaan afsluiten in de brasserie. Sterker nog, hoe groter de groep, hoe voordeliger de tarieven worden. Zou u graag willen weten wat al de verschillende mogelijkheden zijn in ’t Zwemkaffee? Breng dan zeker een bezoekje aan hun website en lees over de verschillende arrangementen. Om eens heerlijk te lunchen of dineren zijn zij tevens zeker de juiste optie. Hun uitgebreide menukaart biedt voor iedereen wel een heerlijk gerecht aan.

https://www.tzwemkaffee.be/