Tuin info
Image default
Hottub

Hot tub

Niet veel mensen hebben een hot tub, ook wel bekend als bubbelbad of jacuzzi. Dat zegt niet dat het niet erg leuk is! Het is alleen wel belangrijk dat je goed kijkt naar wat voor hot tub je haalt.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hot tub?

Een hot tub is niet goedkoop, het is daarom ook belangrijk dat je goed kijkt naar wat je precies koopt om miskopen tegen te gaan. Kijk bijvoorbeeld goed naar de maten die je tot jouw beschikking hebt en de maat die de hot tub heeft. Kijk daarbij ook hoe milieuvriendelijk het bedrijf en het bad is. Bepaalde materialen zijn ook duurder, kijk daarom goed naar hoeveel geld je wilt besteden aan het bad. Onthoud dat er waarschijnlijk ook kosten van accessoires bij komen om het bad bijvoorbeeld goed af te kunnen sluiten.

 

 

 

Waar kan een hot tub staan?

De meeste mensen zetten hun hot tub buiten neer. Dit kan onder een afdakje, maar ook onder de open lucht. Wanneer je dit doet heb je natuurlijk wel een dekmantel en misschien nog wel meerdere afdekmaterialen nodig. Kijk goed wanneer je een bad wilt kopen, sommige hebben namelijk een schoorsteen of zijn misschien te groot voor de ruimte die je beschikbaar hebt.

https://www.loungebath.nl/