Tuin info
Image default
Bouwmaterialen

RVS schroeven roesten niet

Schroeven RVS

Er zijn enorm veel verschillende schroeven te verkrijgen op de markt. Er zijn metaalschroeven, montageschroeven, scharnier-, beton-, venster-, afdek-, hout-, spantaan-, gipsplaat- en torxschroeven. En zo zijn er naast deze nog meer schroeven. Ook kunnen deze schroeven rvs zijn. RVS schroeven zijn roestvrij stalen schroeven. Dit houdt dus in dat de schroeven niet kunnen roesten door vocht. En dus niet de schroeven hoeft te vervangen.

Gebruike RVS schroeven

Schroeven van rvs worden vooral buiten gebruikt bij een vlonder, houten terras of voor een houten ombouw. Eigenlijk worden rvs schroeven vooral buiten gebruikt. Buiten kunnen de schroeven nat worden door onder andere de regen, doordat de schroeven nat worden gaan deze na een tijd roesten en uit eindelijk ook uit elkaar vallen waardoor de schroeven dus geen nut meer hebben bij de constructie waarvoor ze gebruikt zijn. Gebruikt u schroeven rvs dan heeft u hier geen last van. Rvs schroeven zijn er in allerlei soorten en voor allerlei soorten materialen.

Vaak staat er op de verpakking van de schroeven wel wat voor schroeven het zijn en of deze rvs zijn, wilt u schroeven rvs hebben dan moet u hier dus goed bij opletten want niet iedere schroef is roestvrij staal en ook is niet iedere schroef geschikt voor ieder materiaal.

https://www.proboproducts.nl/442-schroeven