Tuin info
Image default
Tuin meubilair

Ogenkabels voor je tuinset

Ogenkabels zijn zeer geschikt voor allerlei soorten gebruik. Je kunt profiteren van de vele voordelen van de ogenkabels in de watersport, de motorsport maar ook gewoon voor huis-, tuin- en keukengebruik. Zo kun je de ogenkabel bijvoorbeeld gebruiken in combinatie met een hang- of beugelslot voor het vastmaken van een aanhangwagen, het bevestigen van een boot of surfplank of voor het opslot zetten van bijvoorbeeld een scooter. Ook voor het vastzetten van een tuinbank of het aan elkaar zetten van tafels en stoelen op een teras is de ogenkabel zeer geschikt.

 

Het is ook mogelijk om ogenkabels te combineren met schijfremsloten. De kabel heeft aan beide kanten lussen en is geplastificeerd waardoor het met gemak tegen een stootje kan. Je kunt de ogenkabels onder alle weersomstandigheden buiten laten liggen zonder dat ze zullen gaan verweren of hun stevigheid zullen verliezen. De ogenkabels zijn sterk en robuust terwijl ze toch nog soepel en buigzaam zijn wat zorgt voor extra gebruikscomfort.

 

Omdat je de ogenkabels gemakkelijk kunt buigen ruim je ze in een mum van tijd op en zijn ze ook gemakkelijk mee te nemen waardoor je ze overal bij de hand kunt hebben. Je kunt de ogenkabels gemakkelijk in verschillende lengtes online bestellen. Zodra je je ogenkabel netjes thuisbezorgd hebt gekregen kun je beginnen met het beveiligen van al je eigendommen.

 

De ogenkabels zijn vervaardigd van de allerbeste kwaliteit staalkabel en kunnen met het grootste gemak de zwaarste klussen aan. Deze stabiele staalkabel is voorzien van een coating en een mantel waardoor je eigendommen niet zullen worden beschadigd en waardoor je verzekerd bent van een lange levensduur van het product. Ook zullen de ogenkabels van staal niet gaan roesten.

 

Omdat er aan de beide uiteinden een oog zit is de kabel gemakkelijk in gebruik en op veel verschillende manieren toe te passen. Gebruik de ogenkabel op de camping, op vakantie of gewoon dagelijks bij jouw thuis.

 

http://www.staalkabelstunter.com/terraskabels/