Tuin info
Image default
Tuin meubilair

Terraskabels

Terraskabels

Steeds vaker zie je in Nederland dat horecagelegenheden het hele jaar door het terras laten staan. Mensen vinden het fijn om in de zomer lekker te genieten van een drankje op een terrasje in de zon en in het najaar en in de winter is het de nieuwste trend om onder een plaid bij een terrasverwarmer lekker wat tijd buiten in de frisse lucht door te brengen; zeker nu er in de horeca binnen niet meer gerookt mag worden.

Het is als ondernemer natuurlijk erg veel werk als je het terras iedere dag op moet bouwen en ‘s avonds weer af moet breken omdat je bang bent dat je spullen worden gestolen als je deze buiten laat staan. Met terraskabels kun je je terras gemakkelijk vastzetten en is het niet meer nodig om je stoelen en tafels met touw bij elkaar te binden.

De terraskabels hebben één sleutel waardoor je gemakkelijk de stoelen en tafels met elkaar kunt verbinden waardoor ze vaststaan en je deze binnen een mum van tijd weer los kunt maken. De terraskabels geven je de zekerheid dat er niemand aan de haal kan gaan met je tafels, stoelen en parasolvoeten waardoor je deze met een gerust hart het hele jaar door buiten kunt laten staan.

Als mensen merken dat je terras altijd gereed is zullen ze sneller plaatsnemen, zeker als ze roken of bijvoorbeeld een hond bij zich hebben. Zo kun je als ondernemer dus profiteren van de vele voordelen van een terras en omdat er minder wordt gestolen zal dat beter zijn voor je omzet.

Bekijk online eens de voordelen van terraskabels en bekijk de verschillende modellen. Je kunt voorbeelden vinden van verschillende mogelijkheden om je terras vast te zetten en het is natuurlijk zaak om uit te zoeken welk type terraskabel lang genoeg is voor het aantal stoelen en tafels die je op slot wilt zetten. 

 

 

http://www.terraskabels.nl/