Tuin info
Image default
Bloemen en Planten

Kunsthagen voor de laagste prijs

Kunsthaag.eu levert kwalitatief de beste kunsthagen voor de laagste prijs.

Niet van echt te onderscheiden kunsthagen ook wel genoemd kunstheggen uit voorraad geleverd. Uitsluitend de beste materialen zijn gebruikt om deze hagen, heggen zo natuurlijk mogelijk te laten lijken.

De Kunsthagen en balkonhagen zijn UV bestendig, vlamdovend en gemaakt van speciale draden die na vervorming hun oorspronkelijke vorm weer aanneemt. De kunsthagen zijn winddoorlatend en eenvoudig weer schoon te maken met water (bijvoorbeeld drukreiniger). De balkon en kunsthaag is opgebouwd op kunststof matten die zelf eenvoudig aan te leggen zijn.

Eventueel kan men ze inkorten of verlengen naar elk gewenst formaat. De kunststof achterkant zo gemaakt dat door een uniek systeem deze makkelijk te koppelen is.

Voor particulieren en bedrijven

Kunsthaag.EU levert zowel aan bedrijven als aan particulieren. De hagen, heggen zijn leverbaar als buxus en Taxus haag in de maten 1×3 mtr, 1,5x3mtr en 2x3mtr. Ze kunnen zowel binnen als buiten worden geplaatst en zijn dus ideaal als decoratie in de horeca, winkel showroom of gewoon thuis in de tuin of aan de wand.

Hele jaar door een groene omgeving

De kleur groen staat bekend om zijn rustgevende invloed op de mens en zal het ook goed doen als decoratie op een muur. Ook op een balkon is het een aanwinst. Stelt u zich voor. Wel het genot van een mooie groene haag maar niet het werk en troep wat erbij komt kijken. Ideaal voor buiten maar tevens zeer fraai als interieur decoratie.

Geen gesnoei meer met het bijkomende snoeiafvat,geen water geven op warme dagen, geen ongedierte. Wel een mooie tuin of balkon en veel sfeer in uw woonkamer, winkel of horecagelegenheid. UV bestendig, vlamdovend, 2 jaar garantie!

Meer weten? Kijk op de website van Kunsthaag.EU

https://kunsthaag.eu/product-categorie/kunsthaag/