Tuin info
Image default
Bloemen en Planten

Buitenplanten van uitstekende kwaliteit

Naast kamerplanten is het natuurlijk ook gewoon mogelijk buitenplanten online te bestellen. Handig, want je kan gewoon op zoek gaan naar jouw ideale plant vanuit huis en hoeft dus niet hele winkels door te lopen op zoek naar die ene plant. Ook het mee naar huis sjouwen van al die planten is verleden tijd, ze worden namelijk gewoon bij je thuis bezorgd.

Kleurrijke planten

Wil je voor mooie, kleurrijke planten gaan dan is de Clematis een goede keuze. De Clematis Acropolis heeft grote roze bloemen en bloeit de hele zomer lang, van april tot en met september. Dit is bijzonder, de meeste Clematis soorten bloeien namelijk maar één maand. Ook de blauwe Olympia en de witte Samaritan Jo bloeien beiden de hele zomer lang.

Ook de Camellia is erg kleurrijk. Dit is een groenblijvende en winterharde struik, die zorgt voor mooie bloemen in de wintermaanden. Deze is verkrijgbaar in het wit, rood, roze en als rood/roze combinatie. Ook de Rhododendron en de Hydrangea geven je erg mooie, roze bloemen voor een mooie kleurrijke tuin.

Boeketten bestellen

Als je dan bezig bent met het bestellen van kleurrijke planten voor je tuin, kan het goed zijn dat je ook binnen wel wat meer kleur wilt. In de planten webshop heb je ook de keuze uit verschillende boeketten, dus die kun je direct mee bestellen! De boeketten zijn er in Medium, Large en Extra Large en zijn te bestellen in verschillende kleuren. Zo kun je gaan voor een mooie bos gele of oranje bloemen, maar ook roze, paars, rood of wit. En kun je nou echt niet kiezen? Dan is het gelukkig ook mogelijk om een gemixt boeket te bestellen. De bloemen zijn uiteraard dagvers en blijven zeker voor zeven dagen lang mooi en kleurrijk. Wel dien je dan de bloemen te verzorgen zoals aangegeven.

https://www.kamerplanten.shop/