Tuin info
Image default
Energie

Geschikte plekken voor een kleine windmolen van EAZ

We leven in een tijd waarin onze mooie planeet aarde het ontzettend zwaar heeft. De aarde heeft erg te lijden onder het consumptie en productiegedrag van de mens. Daarnaast stijgen de energiekosten de pan uit. Willen wij onze planeet schoon en gezond houden dan is het belangrijk dat wij daar allemaal onze verantwoordelijkheid voor nemen. Dat we ervoor zorgen dat onze ecologische voetafdruk beperkt blijft en ook de generaties na ons nog van de aarde kunnen genieten. EAZ heeft daar wat op gevonden en draagt een flinke steen bij aan het verminderen van de ecologische voetafdruk.

 

Zelf energie opwekken met een windmolen van EAZ

Het is nu dus mogelijk om zelf energie te gaan opwekken met de windmolens van EAZ. Het is een investering, dat moet eerlijk gezegd worden, maar het levert ook veel op. Want op de lange termijn bespaar je enorm veel energiekosten die je anders verbruikt had maar nu zelf opwekt. Plus je investeert niet alleen in besparing maar ook in een goede toekomst.

 

De molen wordt met de hand gemaakt

Wat zo bijzonder is aan de windmolens van EAZ is dat de kleine windmolen van EAZ allemaal met de hand gemaakt zijn. Met de nodige vakmanschap, kennis en ervaring worden de windmolens met de hand gemaakt. Een bijzonder hoogstaand stukje techniek.

Zorgvuldig en met de grootste precisie wordt er zorg voor gedragen dat je altijd een werkende windmolen hebt die voldoende energie genereert. Dat maakt het ook een heel bijzondere manier van zelfvoorzienend zijn qua energie.

 

Alles wordt geregeld

Als je interesse hebt om een windmolen van EAZ aan te schaffen voor de boerderij dan ben je bij EAZ aan het juiste adres. Van de aanmelding tot plaatsen tot onderhoud en levering, EAZ regelt het. Boerderijstroom van EAZ staat garant voor kwaliteit. Door een team van bevlogen techneuten en visionairen.

Plaatsing van de windmolen van EAZ wordt dus ook geregeld door EAZ zelf. Jij hebt hier helemaal geen omkijken naar. En dat is maar goed ook want het is natuurlijk heel complex om een windmolen aan te sluiten, er moet gegraven worden, leidingen en elektriciteit moet aangesloten worden. Dat is een behoorlijke klus om zelf te moeten doen.

 

Voordelen van windenergie

Velen stappen de laatste jaren over op zonnepanelen, op zich prima maar het heeft ook een heel groot nadeel. Een van de nadelen van de zonnepanelen is dat ze in de zomer heel erg veel stroom opleveren en in de winter niet. Op een grote boerderij kom je dan al gauw in de penarie qua voorraad.

Het grote voordeel van een windmolen is dat er het hele jaar door wind staat. Met andere woorden, het hele jaar door ben je voorzien van voldoende stroom. Daarom is dus een windmolen een betere optie dan zonnepanelen. Maar goed, je kunt wel zonnepanelen gebruiken als je dat echt wilt maar windenergie is wat dat betreft wel betrouwbaarder.

 

EAZ is een betrouwbare partner

Als jij jouw boerderij energiezuinig wilt maken en wilt meewerken aan een beter milieu en toekomst voor de aarde, dan zit je bij EAZ helemaal goed. Dit bedrijf heeft de zaken goed voor elkaar. De website is duidelijk en overzichtelijk met een goede uitleg en inmiddels hebben ze al honderden boerderijen aangesloten op windenergie.

De recensies van EAZ zijn ook zeer positief te noemen, het bedrijf scoort heel hoog qua service en betrouwbaarheid. Al met al is het aanschaffen van een windmolen een flinke investering maar je kunt er ook wel zeker van zijn dat de kwaliteit goed is en dat de windmolen uiteindelijk zijn investering ook zeker wel terug verdiend.

https://www.eazwind.nl/