Tuin info
Image default
Aanbiedingen

Deze groothandel in tuinzaden helpt u bij het vinden van de perfecte zadenmix

Bij een groothandel in tuinzaden vindt u alles om van uw privétuin, weiland of bedrijfstuin een oase van rust te maken. In België zijn er slechts een beperkt aantal groothandels die een groot aanbod aan tuinzaden aanbieden. Global Green Seeds is er zo één van. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in de import van verschillende zaden. Deze verzamelen ze van over de hele wereld en transporteren ze naar hun opslagruimte in Kasterlee. Alle werkzaamheden gebeuren in eigen beheer. Dat zorgt ervoor dat ze te allen tijde een overzicht hebben op de gang van zaken en dat ze de kwaliteit van hun producten goed in het oog kunnen houden.

Zaden van topkwaliteit

Er zijn veel winkels waar u gras- of bloemenzaad kunt kopen, doch zijn er weinige die over dezelfde expertise beschikken als deze groothandel gespecialiseerd in tuinzaden. Het is hun voltijdse job om de beste zaden te zoeken en te bestuderen, wat ervoor zorgt dat ze als geen ander weten hoe u de producten moet zaaien en daarna verzorgen. Global Green Seeds beschikt over een groot aantal zadenmengelingen. Deze mengelingen stellen ze helemaal zelf samen. Zo ontvangt u een gevarieerde mix aan variëteiten, of het nu om gras of andere plantensoorten gaat. Door hun intensieve kwaliteitscontrole, kunnen ze zaden aanbieden met een hoge kiemkracht, en zuiver in hun soort. Zo krijgt u bijvoorbeeld enkel zaden van de variëteit die u besteld heeft en geen goedkopere zaden die louter dienen als opvulling. Al hun producten worden bovendien gekeurd door de nationale keuringsdienst, waardoor u steeds opnieuw een topproduct aankoopt.

Vraag deze expert vrijblijvend om advies

Bij deze groothandel in tuinzaden kunt u zowel als particuliere en als professionele klant terecht. De hoeveelheden worden aangepast aan uw gewenste volume. Vraag hen gerust ook om advies op maat. Ze denken graag met u mee welke gras- of plantensoort het best past op uw stuk grond. Als het gras als voeder voor vee moet dienen bijvoorbeeld, zullen ze u een heel andere soort aanraden dan gras voor recreatiedoeleinden.