Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Wat doe je op een vrije dag?

Iedereen besteed zijn of haar vrije dag op een andere manier, daar zijn wij in ieder geval heel blij mee. Stel je voor dat we op een vrije dag allemaal hetzelfde zouden doen… Wij besteden enkele vrije dagen graag met het onderhouden van de tuin en dus het onderhouden van de beukenhaag. Deze snoeien we twee tot drie keer per jaar, het snoeiafval gooien we of bij het tuinafval of onze eigen kippen. 

Werken in onze tuin

Voor iedereen met groene vingers is het werken in de tuin geen straf, wij vinden het zelfs leuk. We hebben onlangs onze moestuin voorzien van een nieuwe haag, we hebben hiervoor prunus lusitanica gekocht. Deze prunus is een natuurlijke afscheiding en zorgt voor rust en overzicht in onze tuin. Daarnaast is deze plant wintergroen, dit betekend dat de plant zijn bladeren niet verliest en het hele jaar door een groene kleur heeft.

Bijkomen van een drukke week

Een hoop Nederlanders genieten graag van een vrije dag, kijk jij je favoriete Netflix serie of ontspan jij op een andere manier? Wij maken sinds kort steeds vaker gebruik van onze lokale sauna. We vinden het niet nodig om hiervoor ver weg te rijden, iedereen heeft een lichaam toch? We komen in de sauna totaal tot rust en sluiten deze dagen meestal af met een romantisch diner. Zo kunnen we vol goede moed er komende week weer tegenaan.

Werken aan je persoonlijke ontwikkeling

Heb je jezelf voorgenomen om naast je huidige baan meer tijd te besteden aan het ontwikkelen van jezelf? Dan zijn vrije dagen volgens ons echt een uitkomst. Wij besteden deze dagen door onszelf te verbeteren, iets nieuws te leren of te sporten. Daarnaast verwennen we onszelf graag deze dagen door middel van een lunch, diner of nieuwe kleding.

Geld verdienen met een bijbaan

Je kunt de vrije dagen prima gebruiken om een zakcentje bij te verdienen. Je kunt de tuinen onderhouden van je buren, een website maken voor een collega of de sociale media bijhouden van een lokaal bedrijf. Wij maken vaak gebruik van onze vrije dagen om wat extra’s te verdienen. Op deze manier kunnen wij vaak een weekendje weg, uit eten of we gebruiken een deel voor de verbouwing van ons huis.