Tuin info
Image default
Buiten leven

Op zoek naar een professioneel slangenwagen? Wij geven u graag wat tips

Waar moet u aandenken bij het een slangenwagen kopen

Er zijn genoeg goede redenen om een slangenwagen te gaan kopen. U kan uw tuinslang gemakkelijk opbergen, het is gemakkelijk om hem door de tuin te verplaatsen, u kan hem gemakkelijk uitrollen en het ziet er een stuk netter uit. Redenen genoeg dus, maar er zijn wel enkele dingen waar u ook aan wilt denken bij het slangenwagen kopen, en deze hebben wij voor u op een rijtje gezet.

Het formaat

Wanneer u een slangenwagen kopen gaat dan is het natuurlijk belangrijk dat uw tuinslang hierop past. U moet dus weten hoelang uw tuinslang is en ervoor zorgen dat u een slangenwagen kopen gaat die gemaakt is voor deze lengte van tuinslang.

Het automatische oprolmechanisme

Als u niet heel sterk bent of spierproblemen heeft wordt het aangeraden om een slangenwagen te kopen die een automatisch oprolmechanisme heeft zodat u niet met een zware tuinslang hoeft te sjouwen om hem op te rollen. En zelfs als u nergens last van heeft is het natuurlijk fijn als je niet constant zelf de slang hoeft op te rollen.

Zit er al een slang bij?

Als je al een tuinslang hebt dan moet je hiermee opletten, aangezien er ook slangenwagens zijn waar al een tuinslang bijzit, en dan heb je er plots twee. Als u nog geen tuinslang heeft dan kan het wel makkelijk zijn om deze twee samen te kopen, maar dit ligt aan uw voorkeur.

Als u aan deze drie punten heeft gedacht dan moet het slangenwagen kopen helemaal goedkomen. U zal een slangenwagen kopen die de juiste formaat heeft en wellicht wel een automatisch oprolmechanisme. Wat wilt u nou nog meer om de planten water te geven?

Wij zijn de tuinspecialist van Nederland. Met een voorraad van meer dan 2500 producten kunnen wij u allerlij verschillende producten tuinartikelen leveren. Bezoek nu onze webshop voor meer. 

https://www.kemerinktuintrends.nl/tuinieren/besproeiing/slanghouders-slangenwagens-kopen.html