Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Op zoek naar een nieuw marmeren dienblad?

Een marmeren dienblad wordt steeds populairder en wij snappen maar al te goed waarom. Zo’n dienblad ziet er niet alleen fantastisch en uniek uit, maar heeft ook daadwerkelijk een flink aantal ander voordelen. Het belangrijkste springt eruit in de vorm van de kwaliteit. Doordat het dienblad is gemaakt van marmer, erft het ook direct wat pluspunten van het materiaal zelf. Zo weet je zeker dat je dienblad een lange levensduur heeft en bestand is tegen veel vormen van slijtage. Ook heb je geen gedoe meer met dienbladen die niet stevig zijn als je er eten of drinken mee wilt serveren aan je gasten. Logischerwijs koop je een marmeren dienblad ook zeker voor de uitstraling. Je brengt daarmee meteen een luxe gevoel over in je woonkamer, keuken of badkamer. Als je je gasten er hapjes of drankjes mee serveert, krijg je gegarandeerd een complimentje. Ondanks de snel groeiende populariteit ben je misschien nog niet eerder een marmeren dienblad tegengekomen. Deze vind je in veel verschillende soorten op IndoMarmer. Je vindt hier niet alleen dienbladen, maar ook allerlei andere marmeren producten.

 

Prachtige decoratie of degelijk hulpmiddel

Een marmeren dienblad wordt voornamelijk gebruikt in de badkamer. Hier komt het natuurlijke materiaal het allerbeste tot zijn recht, waarmee de sfeer in de badkamer direct positief wordt aangepast. Daarnaast is het handig spullen als de tandenborstels of zeeptubes hier op te bergen, zodat je een rommelig geheel voorkomt. Ook in de woonkamer, keuken of andere kamers is een marmeren dienblad ontzettend handig. Met wat leuke kaarsen of bloemen zet je ook hier direct een sterkere sfeer neer. Daarnaast kun je een marmeren dienblad ook ‘gewoon’ gebruiken om hapjes en drankjes op te serveren. Met het degelijke materiaal kun je nog eens meer producten kwijt dan op de meeste dienbladen!

 

Ruime keuze in kleuren en maten

Zo veelzijdig als de gebruiksopties voor marmeren dienbladen zijn, zijn ook de verschillende uitvoeringen. Dat begint al bij de vorm van het dienblad. Deze zijn er in een klassieke rechthoekige vorm, maar ook in een artistieke driekanten vorm of in een natuurlijke en grillige uitvoering. Qua kleuren heb je ook genoeg keuze. De meeste varianten zijn uitgevoerd in wit of zandkleurig marmer. Donkere kleuren als grijs of zwart behoren ook tot de opties. Daarmee kun je volledig zelf je ideale dienblad uitzoeken, dat perfect bij je smaak en je interieur zal passen.