Tuin info
Image default
Woning en Tuin

De meubelzaak

Iedereen kent wel een aantal meubelzaken en is er ook vaker binnen geweest. Je kent het wel, de enorme megastore waar je voorbeelden kunt vinden van een huiskamer, slaapkamer, keuken en zelfs badkamers. Vaak zien we dat het hele gezin er een uitje van maakt op de zondag om te kijken naar nieuw meubilair. Het is dan ook vaak stervensdruk in deze winkels op een zaterdag of zondag. Niet iedereen koopt wat, maar loopt er graag rond om te kijken of inspiratie op te doen. Door de corona maatregelen weten we op dit moment vaak niet of we wel toegang hebben tot een winkel of dat er van te voren een reservering gemaakt moet worden om binnen te komen. Bij HK Living is dit anders! Nieuwe tijden, kent nieuwe benaderingen!

 

Heb je al eens kennis gemaakt met een online interieur zaak? Sinds de corona lockdown zijn er veel dingen veranderd. Mensen durfde niet zomaar naar buiten en winkeleigenaren konden niet zomaar hun zaak openen. De consument wil toch blijven kopen en heeft zich daarom moeten aanpassen. Zo heeft hij zijn zoek- en koopgedrag voornamelijk online laten plaatsvinden. Deze online interieur zaak komt dan ook als geroepen in deze tijd. De consument kan zo veilig (en goedkoper) winkelen vanuit huis en hoeft zich niet fysiek naar een winkel te verplaatsen. Dit scheelt natuurlijk ook weer eventuele parkeer- en benzine kosten en veel tijd. Bestel je online, dan heb je het de volgende dag al in huis! Voor een interieur zaak is dat ontzettend snel. Dit komt mede omdat online winkels alleen in een opslag ruimte moeten voorzien en geen showroom hebben. Dit zorgt ervoor dat bijna alles op voorraad is. 

 

Hoe creëer ik dan een goed beeld voor mijn nieuwe woonkamer? Het missen van een fysieke showroom hoeft er niet voor te zorgen dat je geen mooie combinaties kunt maken. Er zijn ontzettend veel mensen die hun ideeën en impressies met je willen delen! Deze beelden staan dan ook allemaal online! Je hebt zo de mogelijkheid om je eigen virtuele woonkamer in te richten. Zo heb je zelfs verschillende apps die de afmetingen van een bepaalde kamer meten. Je krijgt zo de mogelijkheid om een virtuele tour door je eigen huis te maken. Daarnaast is het zo dat wanneer je toch niet tevreden bent met je aankoop, je nog altijd het product kunt retourneren binnen 30 dagen. De winkel komt deze spullen dan ook weer ophalen. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het vervoer van je mooie nieuwe sofa!