Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Laat uw kachel vervangen voor een beter klimaat!

Voor velen gaat de gedachte aan een kachel hand in hand met een gezellige sfeer. Als u een kachel in huis heeft, kent u ongetwijfeld dit gevoel. De rustieke uitstraling van een kachel geeft immers net die extra dimensie sfeer aan uw huiskamer. Wist u echter dat oude kachels veel meer fijnstof en veel minder warmte produceren dan nieuwe modellen? Het is dan ook verstandig om tijdig uw kachel te vervangen door een nieuw exemplaar, zowel voor uw eigen gezondheid als het milieu. Zo kiest u verantwoord voor een betere toekomst, voor uzelf en uw medemens!

De kachelspecialist bij uitstek

Het spreekt vanzelf dat lang niet alle modellen kachel vervangen direct vervangen dienen te worden. Met name de kachels die dusdanig lang in gebruik zijn dat ze lijden aan slijtage komen hiervoor in aanmerking. Dergelijke schade doet mankementen ontstaan aan het kachelkoord, de stookbodem en de binnenkant van de verbrandingskamer. Schade aan deze elementen kunnen vele ongunstige of onveilige situaties veroorzaken. U kunt hierbij denken aan ongecontroleerde brand, gevaarlijke extra rookontwikkeling en de reeds genoemde fijnstofproductie. Voldoende reden dus om uw oude kachel te vervangen. Onzeker of uw kachel daadwerkelijk toe is aan vervanging? U kunt zich in dat geval laten adviseren door een kachelspecialist zoals Morial. Als u kiest voor Morial geniet u meerdere voordelen; correct advies omtrent uw oude kachel van hun kachelexperts, plus een prachtig assortiment nieuwe kachels in traditionele en moderne stijl om uw oude kachel mee te vervangen. Zo wordt kiezen wel heel gemakkelijk gemaakt!

Kies een prachtige nieuwe stijl voor uw woonkamer

Het vervangen van uw kachel zorgt er niet alleen voor dat uw woonkamer warm en schoon blijft, het gunt u ook de mogelijk om uw interieur in een nieuw jasje te steken. Morial’s uitgebreide aanbod aan vrijstaande kachels voldoen uiteraard allen aan de recentste regelgeving omtrent kachels, zonder daarbij in te boeten voor hun prachtig design. U ontvangt een nieuwe kachel en draagt tevens uw steentje bij aan het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen. Wel zo prettig!

https://morial.be