Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Maak je industriële interieur compleet met aluminium binnendeuren

Is het interieur van jouw woning industrieel geïnspireerd, dan zullen de aluminium binnendeuren van IDA hier perfect bij aansluiten. Ben je nog op zoek naar bijpassende deuren die jouw woning compleet maken, dan is dit een interessante mogelijkheid om eens te bekijken. IDA (Interior Doors Aluminium) brengt binnendeuren en binnenwanden op de markt die gemaakt zijn van aluminium, maar een karakteristieke stalen look en minimalistische uitstraling hebben. Hiervoor wordt een speciaal ontworpen lak gebruik. Het gaat om een poederlak met hamerslag effect

Aluminium binnendeuren: waarom?

Bij IDA is oog voor duurzaamheid. Doordat aluminium volledig gerycled kan worden kies je met de aluminium binnendeuren van IDA voor een duurzaam product waarmee bijgedragen wordt aan een beter milieu. Andere voordelen zijn dat aluminium drie keer lichter is dan staal en een aluminium binnendeur slanker is dan een houten variant. Daarbij maakt IDA gebruik van sterk aluminium en kun je aluminium heel goed en gemakkelijk onderhouden, wat bijdraagt aan de levensduur van je binnendeuren en deze erg geschikt maakt voor gezinswoningen.

De mogelijkheden van dit materiaal op een rij

Kies je voor aluminium binnendeuren en binnenwanden, dan heb je de keuze uit een ruim aanbod aan kleuren. Zo creëer je deuren en wanden die prachtig aansluiten op jouw interieur. De deuren en wanden kunnen volledig om maat gemaakt worden voor de betreffende ruimte. In combinatie met glas zorgen de binnendeuren en binnenwanden van IDA voor een ruimtelijk effect waarbij lichtinval optimaal benut wordt. Je kunt kiezen voor een dubbele deur, een enkele deur of voor pivot- of taatsdeuren die volledig om hun eigen verticale as kunnen draaien. Daarbij heb je de mogelijkheid de deuren verder bij jouw industriële interieur te laten aansluiten door te kiezen voor industriële deurklinken. Zou je meer willen weten over de aluminium binnendeuren en binnenwanden van dit bedrijf, bezoek dan eens de IDA website. Doe hier eerst wooninspiratie op of vind direct een verkooppunt in jouw buurt.

 

https://idadoors.com/