Tuin info
Image default
Sport

Je teamwear zelf ontwerpen

Heb je samen met je vrienden een wielerclubje en wil je truitjes laten ontwerpen? Of ben je op zoek naar specialist in teamwear voor een professioneel team? Reken op Squadra Velo, met locaties in Leusden en Kontich! Wat maakt hen zo speciaal? Je hebt zelf enorm veel inbreng bij het ontwerpen van je teamwear. Zo organiseren ze bij interesse een intakegsprek. Tijdens dit gesprek kan je ideeën uitwisselen, bepaalde vereisten en wensen doorgeven en kan het merk besproken worden. Ga je voor een uitdagend design? Of houd je het toch bij iets vrij simpel? De keuze ligt bij jou! Heb je even wat weinig inspiratie? Geen nood, je kan hen ook de volledige vrijheid geven.

Hoe verloopt het verdere proces?

Na het intakegesprek komen zij met een allereerste ontwerp op de proppen. Zijn er zaken die je toch liever anders zou zien? Dan kan je dat gewoon aangeven. Je hebt immers nog twee feedbackrondes waarin jij alle mogelijke veranderingen mag aangeven. Aan de hand van jouw feedback werken zij een 3D-ontwerp uit. Ben je tevreden? Dan kan het passen van de maten voor jou en je team beginnen. Zitten de outfits als gegoten? Dan worden je juiste maten gemaakt, ingepakt, en ten slotte naar jou opgestuurd. Binnen de kortste keren kan jij met je team de baan op in originele truitjes van Squadra Velo!

Welke werken vind je bij hen?

Voor Squadra Velo met locaties in Leusden en Kontich zijn enkel de beste merken goed genoeg. Zo zijn ze in de eerste plaats officiële partner van het legendarische merk Castelli. Dit Italiaanse merk werd in 1876 opgericht in Milaan en is alombekend in de wielerwereld. Ze zijn onder meer pionier in vochtwerende en thermische wielerkledij. Daarnaast bieden ze ook Sportful aan. Hoewel dat merk iets minder lang bestaat, doen ze zeker niet onder. Dankzij hun focus op innovatie en design zijn ze enorm populair bij professionele teams. Zo maakten ze in het verleden truitjes voor Mapei en draagt BORA-Hansgrohe momenteel hun outfits. Wil je wielerkleding voor je team kopen? Dan kies je bij Squadra Velo voor de hoogste kwaliteit.

Aarzel niet en neem contact op met hen

Wil je zo snel mogelijk de baan op? Dan kan je het best niet te lang wachten om je teamwear te laten ontwerpen door de designspecialisten van deze firma. Neem vandaag nog contact op met hen zodat zij een intakegesprek kunnen inplannen. Zij zijn ongetwijfeld enorm benieuwd naar uw ideeën en wensen en beginnen maar al te graag aan het design.