Tuin info
Image default
Sport

Al de sportmaterialen die je nodig hebt vind je in deze online sportwebshop

Ben je op zoek naar nieuwe kledij om in te sporten? Dan zit je goed in de online sportwebshop van Foncé. Geen fan van online shoppen maar wil je liever een fysieke winkel bezoeken? Dat kan zeker! Foncé heeft een grote vestiging in Aalst, waar het aanbod nog uitgebreider is én waar je kunt genieten van een speciale dienst: de loopanalyse. Hierbij wordt gekeken naar je oude loopschoenen en je manier van lopen en wordt er een schoen op maat van jou gezocht én gevonden. Zo treedt jij preventief op tegen eventuele verdere schade of blessures aan je gewrichten of spieren. Ontdek het aanbod van de populaire webshop.

Ontdek welk gerief voor welke sport deze professionals aanbieden

Hieronder volgt een kort overzicht van het assortiment dat de online sportwebshop aanbiedt per sport:

–          Voetbal: alle uitrustingen (die overigens bedrukt kunnen worden), schoenen, voetballen (buiten en in de zaal),….

–          Basketbal: uitrustingen, schoenen, basketballen, …

–          Zwemmen: zwemkledij, duikbrillen, ..

–          Tennis: tennisschoenen, tennisballen (geen rackets, wel voor badminton)

En nog veel meer! Heb je iets nodig dat je niet meteen kunt terugvinden, zoals speciale kleding voor tijdens het lopen? Aarzel dan zeker niet om het even na te vragen bij de gemotiveerde en sportieve werknemers die rondlopen in de winkel of neem telefonisch of via mail contact met hen op. Zij beantwoorden graag je vragen, ze zijn er immers voor getraind!

Ga eens langs op zondag

Het goede nieuws aan een online sportwebshop is dat je er altijd, 24/7, op kunt bestellen. Daarnaast is er nog goed nieuws. Foncé is namelijk ook op zondag geopend! Dat steeds van tien uur tot twaalf uur in de voormiddag. Bekijk zeker hun website eens wanneer je vragen hebt of wanneer je een loopanalyse wilt laten uitvoeren. Je vindt alle contactgegevens die je nodig hebt terug op de handige website van deze professionals.