Tuin info
Image default
Gezondheid

Heerlijke Forever Aloë Vera essential oils vindt u hier

Wilt u heerlijke essential oils van Forever Aloë Vera verstuiven in uw woning voor een frisse geur? Op de website van deze verdeler, Forever Aloë Vera, vindt u verschillende etherische oliën, elk met hun eigen karakteristieken. Daarnaast heeft Forever Aloë Vera ook een heel deel cosmeticaproducten klaarliggen voor u om de spa-behandeling thuis volledig te maken. Lees snel verder om meer te ontdekken over de verschillende producten die zij voor u hebben samengesteld.

De beste essential oils en cosmeticaproducten

Eerst volgt een net overzicht van de verschillende essential oils die u bij Forever Aloë Vera kan aankopen. Daarna ontdek je meer over hun cosmeticaproducten. Qua essentiële oliën hebben zij vier specifieke geuren in aanbod:

–          Peppermint: een frisse geur die opwekkend werkt, positiviteit stimuleert en het concentratievermogen versterkt.

–          Lavender: een geur die doet denken aan warme avonden in Zuid-Frankrijk die kalmerend en ontspannend werkt.

–          Lemon: een geur die vrolijkheid opwekt en doet denken aan frisse limonades op warme dagen. Een geur die u bovendien stimuleert in beweging te blijven.

–          Defense: een krachtige mengeling van kruidnagel, sinaasappel, kaneelschorsolie, wierook, rozemarijn, jeneverbes en eucalyptus die het immuunsysteem ondersteunt.

De cosmeticaproducten van Forever zijn gebaseerd op aloë vera, een stof die kalmerend en hydraterend werkt. Ze zijn dan ook geschikt voor alle huidtypes. Ze hebben zowel zonnebrand en shampoo als lippenbalsem en scrub. Ook een verkoelende lotion die spieren en gewrichten ontspant na een lange werkdag of intense sporttraining ontbreekt niet in hun aanbod. Kortom, u vindt zeker wat u zoekt bij deze verdeler!

Voel uzelf in de spa in eigen badkamer

Wanneer u zoekt naar een webshop waar u essential oils en cosmeticaproducten kan bestellen, dan bent u bij Forever Aloë Vera op de juiste plaats beland. Neem een kijkje naar hun uitgebreide aanbod en bestel eenvoudig online. Uw bestelling wordt tot aan de deur geleverd, super handig!

https://www.forever-aloe-vera.com/productinformatie/forever-persoonlijke-verzorging/