Tuin info
Image default
Hobby en vrije tijd

Deze stoffenwinkel in de omgeving van Antwerpen wordt je favoriete shop

Deze gezellige shop Stoffe & Koffe in Schoten heeft zoveel troeven. Waarom zou je er niet van houden? Je vindt allemaal prachtige en speelse stoffen in de fysieke stoffenwinkel nabij Antwerpen, maar ook online. Dat is nog lang niet alles. Deze winkel biedt een gezellig plekje aan waar je heerlijke koffie kan drinken. Geniet van zorgeloos stoffen kiezen in deze stoffenwebshop en doe eindeloze inspiratie op.

Geniet van je koffie in deze bibliotheek

Heb je zin in een heerlijk kopje koffie? Deze stoffenwinkel in Schoten, in de buurt van Antwerpen, heeft een café en bibliotheek vol met magazines om inspiratie uit te halen. Heb je een bepaalde stof in gedachten, maar weet je verder niet wat je ermee wilt doen? Kom bij het koffiehuisje van deze stoffenwinkel iets drinken en blader tegelijkertijd in de vele magazines. Je vindt vast en zeker wat je wilt maken. Waarom maak je er geen gezellige uitstap met vriendinnen van? Wie weet vind je eerst een leuk patroon in de bibliotheek en kan je daarna in deze stoffenwinkel een bijpassende stof kopen. Wist je dat je ook magazines en patronen kan kopen in deze online shop? Alles wat je nodig hebt om te naaien vind je bij Stoffe & Koffe.

Vertrouw op deze stoffenwebshop

Deze stoffenwinkel in de buurt van Antwerpen heeft alles voor je naaiprojecten. Als je online je stoffen bestelt, kan je je ophalen in deze winkel in Schoten. Zo hoef je geen verzendkosten te betalen. Laat je ze liever aan huis brengen?  Bestel dan vanaf €85 en je bestelling wordt gratis in België geleverd. Als je het wilt laten leveren in Nederland, krijg je gratis verzending vanaf € 100. Of je nu online bestelt of iets in de winkel komt kopen, je geniet van uitstekende service. Geniet van hun bibliotheek met magazines vol inspiratie en snuister door al de elegante en mooie stoffen. Aarzel dus niet en ga langs voor je stoffen of bestel op deze online stoffenshop!