Tuin info
Image default
Vakantie

Dagreizen naar de leukste bestemmingen

Iedereen is er wel al eens een dagje op uit getrokken. Een uitstapje naar zee met oma en opa, leuke steden ontdekken in eigen land met uw gezin of dagreizen naar onvergetelijke bestemmingen met de jeugdbeweging. Wat ook iedereen zeker al gedaan heeft, is op een grote en comfortabele bus stappen om op schoolreis te gaan. Dagreizen zijn voor jong en oud. Heeft u een dagreis met uw klasgroep op de planning staan, maar bent u nog op zoek naar vervoer? Dan moet u bij De Reisvogel uit Waregem zijn. Deze vervoersspecialist is uw perfecte partner voor dagreizen in en rond West-Vlaanderen.

Stap aan boord en geniet

Deze dienstverlener voor busreizen verzorgt vervoer voor al uw dagreizen. Met een wagenpark van 13 autocars en 20 ervaren chauffeurs, kan deze expert heel wat diensten verlenen. De bussen van deze specialist zijn geschikt voor zowel dagreizen als meerdaagse reizen, aangezien er een wc, tv en in sommige gevallen een koffiebar aan boord is. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over een gebrek aan comfort. Het enige wat u moet doen, is aan boord stappen en genieten van de rit. De chauffeurs zijn stuk voor stuk professionals die hun bus door en door kennen. Zij brengen u dus veilig op uw bestemming en kunnen u die plek, indien u dit wenst, ook leren kennen.

Reserveer een autocar voor uw volgende uitstap

Wilt u bij De Reisvogel een autocar reserveren voor uw aankomende dagreizen in en rond West-Vlaanderen? Neem dan snel contact op met de enthousiaste medewerkers! Zij laten u graag weten welke bussen er nog beschikbaar zijn op de door u gekozen datum. Wacht niet te lang, zo bent u er zeker van dat er nog een autocar beschikbaar is voor uw gezelschap. Heeft u specifieke vragen of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem dan zeker telefonisch contact op met deze vervoersspecialist.

https://www.reisvogel.be/