Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Alles wat u moet weten over een poortopener

Wilt u uw poort openen zonder dat u telkens uit uw auto hoeft te stappen, dan kiest u voor een poortopener. Dit handig elektronisch middel gebruiken veel mensen tegenwoordig om elektronisch de poort te openen. Bij de Belgische firma Poortland kunt u terecht voor een geautomatiseerde poortopener. Het bedrijf is dé specialist op het gebied van poorten en hekwerken, waarbij in het eigen atelier zelf opgeleide mensen aan de slag gaan. Bent u op zoek naar deskundigheid en authenticiteit, zoek dan niet verder.

Wat is de functie van een poortopener?

Met een poortopener kunt u uw poort vanop afstand elektronisch openen en sluiten. De openers vindt u in verschillende soorten en maten, waardoor ook het prijskaartje dat eraan vasthangt wel eens kan verschillen. Wanneer u een goede variant uitkiest, gaat deze lange tijd mee en biedt deze veiligheid en gemak aan uzelf en uw omgeving.

Waarom moet u kiezen voor een poortopener?

Een poortopener heeft eigenlijk twee voordelen. Ten eerste kunt u de poort vanop afstand bedienen. Bij een elektrische poort kunt u vanaf een flinke afstand simpelweg uw poort openen of sluiten. Dit is vooral handig bij een kleinere oprit, waarbij u niet eerst het poortje hoeft te openen alvorens u uw auto kunt parkeren. Een tweede voordeel is de kwaliteit en levensduur. Met een poort van hoogwaardige kwaliteit kunt u jaren verder.

Informeer naar het kostenplaatje

De prijs van een poortopener is afhankelijk van wat voor een uitvoering u koopt. Een simpelere versie kost u gemiddeld driehonderd euro, terwijl een exemplaar met een degelijke afstandsbediening en lange levensduur van meer dan tien jaar u al gauw het dubbele kost. Op internet kunt u altijd openers met elkaar vergelijken voor de beste prijs-kwaliteitverhouding. Neem snel contact op met de specialisten van Poortland als u interesse heeft in een automatische poort.

https://www.poortland.be/