Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Waar kan ik gezonde hondenvoeding kopen?

Er zijn tegenwoordig zoveel merken met hondenvoeding, dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Ook is het lastig om te beoordelen welke samenstelling wel of niet goed zijn voor jouw hond. Bij Just Russel kun je gezonde hondenvoeding op maat kopen. Op maat betekent op basis van ras, leeftijd, en gewicht. 

 

Wat is gezonde hondenvoeding?

Gezonde hondenvoeding zorgt voor een sterk immuunsysteem, sterke gewrichten en zijn goed verteerbaar. Daarnaast zijn de ingrediënten belangrijk voor het samenstellen van de voeding. Zo is het fijn als de voeding voor veel energie zorgt, maar wel weinig calorieën bevat. Ook moet de voeding licht verteerbaar zijn, veel vezels en andere voedingsstoffen bevatten. Als de hond gezonde voeding eet, heeft hij een betere weerstand, gezond tandvlees en een gezonde vacht. 

Waarom voeding op maat?

Elke hond is uniek en daarom kan jouw hond iets anders nodig hebben dan de andere hond. Door een voedingsplan samen te stellen voor jouw hond, voorzie je hem van alle behoeften en krijgt hij alles om gezond op te groeien. Er wordt berekent hoeveel calorieën een gezonde portie is voor jouw viervoeter. Het is belangrijk om overgewicht te voorkomen. Zo worden de gewrichten van de hond niet overbelast en hierdoor kan je hond zelfs langer leven! Er wordt ook rekening gehouden met welke smaak jouw hond lekker vindt. Hij moet tenslotte wel eten. Zo is er keuze uit kip, lam en vis.

Voeding op maat groeit met je mee

Naarmate de hond ouder, groter en zwaarder wordt, verandert natuurlijk ook de behoefte aan bepaalde voedingsstoffen. Het voordeel van voeding op maat, is dat het plan met je hond meegroeit. Je kunt elke keer weer opnieuw laten berekenen hoe je hond ervoor staat en welke voedingsstoffen eventueel veranderd moeten worden. Zo kan jouw hond gezond ouder worden.