Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Bij deze specialist kunt u op een uitstekende Robomow-service rekenen

Heeft u hulp nodig bij het vinden van een betrouwbare specialist met een uitstekende Robomow-service? Als u dit artikel verder leest, zult u enkele tips krijgen om de juiste specialist te kiezen en over het gebruik van uw robotmaaier. Laten beginnen met uw keuze voor een specialist. Een topspecialist die alles weet over grasmaaiers is het bedrijf Alrobo. U kunt bij hen rekenen om meer dan 25 jaar ervaring. Aarzel dus zeker niet om hen vragen te stellen, want ze kunnen u ongetwijfeld verder helpen. Op de stille grasmaaiers van Alrobo zit trouwens altijd veel garantie. U kunt bij hen ook rekenen op een sterke naservice. Elk probleem met uw robotmaaier wordt opgelost in no time. Dat is een ijzersterke Robomow-service!

Bestuur uw maaier nog eenvoudiger dankzij moderne technologie

Wist u dat moderner robotmaaiers uitgerust zijn met Bluetooth? Die technologie is gekoppeld aan een overzichtelijke app waarmee u eenvoudiger dan ooit alle functies van uw toestel kunt bedienen. Van een degelijke Robomow-service gesproken! Verder is ook een integratie met Alexa mogelijk. Die verbinding laat u toe om de grasmaaier te bedienen met spraakcommando’s. Het instellen van een robotgrasmaaier was nog nooit zo eenvoudig.

Bescherm nachtelijke bezoekers van uw tuin

Egels zijn nachtdieren, wat betekent dat u ze overdag niet snel zult zien. Dankzij de moderne technologie die we eerder aankaartten, bent u in staat om de automatische grasmaaier zodanig in te stellen dat die ’s nachts niet actief is. Op die manier beschermt u trouwens niet alleen egels, maar elke nachtelijke bezoeker van uw tuin. Denk bijvoorbeeld aan jonge katjes die ook verminkt zouden kunnen worden door de messen van de maaier. Een tweede manier die we aanraden om dieren te beschermen, is de aankoop van een maaier met een botssensor en een lage rand (<4,5 cm). Zo een type maaier zal namelijk instaat zijn vast te stellen wanneer die beter zijn kar keert.

https://www.alrobo.be/