Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Verwarm uw woning in Gent met een van de pelletkachels of een haardwand

Bent u erover aan het denken om een haardwand in uw woonkamer te hangen of wilt u uw woning in de regio Gent liever verwarmen dankzij pellets in een van de milieuvriendelijke pelletkachels? De laatste jaren zijn vooral pelletkachels veel populairder geworden, en niet alleen in de omgeving van Gent. Dit komt door het CO2-vriendelijke karakter van deze haard. De pellets die worden gebrand zijn namelijk houtrestanten die worden samengedrukt tot blokken voor in het vuur. Dit maakt deze verbrandingswijze CO2-neutraal, omdat er geen extra koolstofdioxide in de atmosfeer wordt gebracht. U kunt de pelletkachels voor uw woning in Gent verkrijgen als een staand model, maar ook als een haardwand.

Een haard die altijd past bij uw inrichting en interieurstijl

Wilt u graag dat de haard past bij de huidige stijl van uw living of andere woonruimte? Kies dan voor een karakteristieke haardwand die past bij uw interieur. Zo staan strakke lijnen en moderne materialen erg goed bij een industriële inrichting. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een prachtige, matzwarte haardwand die in uw wand verwerkt is. Houdt u meer van de rustieke stijlen en klasseert u uw interieur meer als landelijk? Dan heeft u bij specialist Caboor Construction, nabij Gent, ruime keuze uit verschillende stijlen voor een haardwand of pelletkachels. Natuurlijke kleuren, materialen met houtkenmerken, robuuste omlijsting – al deze elementen passen bij uw huidige inrichting.

Breng een bezoek aan hun showroom

In de showroom van Construction in Mariakerke, vlak bij Gent, vindt u een ruim assortiment met pelletkachels of de perfecte haardwand voor uw woning. Deze specialisten bieden u een deskundig advies en denken graag met u mee over de mogelijkheden tot maatwerk. Dankzij de eigen plaatsingsdienst bent u bovendien verzekerd van vakmanschap wanneer de pelletkachels of de haardwand in uw woning in Mariakerke of Gent geplaatst wordt. Wilt u meer informatie over deze totale dienstverlening? Bekijk dan de informatie op de website of bel het vermelde telefoonnummer.