Tuin info
Image default
Bedrijven

Veel voorkomende telefoonschade

Wat moeten we doen zonder telefoon? Dit is echt overal. Iedereen kent het moment waarop er geen hartslag in je zak zit. We kunnen niet zonder, maar omdat we de telefoon bij ons dragen, is er nog een groot nadeel: de kans op schade neemt toe. Wat is eigenlijk de meest voorkomende schade aan mobiele telefoons en is het mogelijk om deze te voorkomen?

Het scherm is kapot

Schade aan mobiele telefoons komt vaker voor dan u denkt. Omdat de telefoon vaak overdag wordt gebruikt, is de kans op ongelukken groot. De telefoon bestaat uit meerdere kwetsbare onderdelen. Het scherm is er een van. Logischerwijs is de helft van de gemelde telefoonschade dus een kapot scherm. Het komt vaak voor dat de telefoon uit je hand glijdt en uiteindelijk het scherm op de harde vloer laat zien. Dan dringt een dikke scheur het beeld binnen. Natuurlijk erg teleurgesteld, en een erg dure grap!

Gelukkig zijn er veel manieren om de kans op schermscheuren te verkleinen. Om dit kwetsbare onderdeel van de telefoon te beschermen is het verstandig om een ​​telefoonhoesje of screenprotector te kopen. Bestel hoesjes online om de beste deals en het grootste aanbod te krijgen. Het kapotte scherm behoort tot het verleden!

Batterijprobleem

Batterijproblemen worden ook vaak genoemd. Niets is immers vervelender dan een constant lege batterij. We zien vaak dat we vanaf het begin met een 100% gelukkige toestand beginnen en pas in de vroege namiddag rood worden. Niemand is er blij mee. In deze drukke tijden is bereikbaarheid immers erg belangrijk.

Dit probleem is moeilijk te voorkomen. Voor nieuwe telefoons moeten meestal enkele instellingen worden aangepast. Soms is het aanpassen van het netwerk, de schermhelderheid en de applicaties voldoende om de levensduur van de batterij te verlengen. Voor oudere telefoons is het probleem ingewikkelder. We zien vaak dat dit probleem pas wordt opgelost bij het kopen van een nieuwe telefoon, omdat de batterij feitelijk “leeg” is. In dat geval is het raadzaam contact op te nemen met de telefoonfabrikant. Zij kunnen samen met u mogelijke oorzaken inventariseren en mogelijke oplossingen aandragen.

 

https://www.telefoonhoesje.nl/