Tuin info
Image default
Particuliere dienstverlening

Investeren in vastgoed is een goed idee

In vastgoed investeren is een goed idee. Bent u aan het overwegen om uw geld te investeren in vastgoed, maar weet u niet goed hoe u eraan moet beginnen? Schakel dan de hulp in van Center Parcs Vastgoed. U kunt bij deze specialist investeren in vakantie- en recreatiewoningen of bungalows in verschillende gekende vakantieparken. Deze expert heeft al 50 jaar ervaring en biedt u een veilige en zorgeloze vorm van beleggen aan. U kunt rekenen op 100% kwaliteit en efficiëntie. Ruim 23.000 investeerders gingen u voor en gaven hun vertrouwen aan deze specialist. Bent u klaar om de stap naar het investeren te zetten?

Investeren zonder stress

Wanneer u ervoor kiest om te investeren in vastgoed bij deze expert, dan kunt u investeren zonder stress. Wat de bezettingsgraad van uw vakantiewoning ook is; u ontvangt altijd een vaste huuropbrengst. U hoeft zich niets aan te trekken van het beheer en het onderhoud van uw vakantiehuis. Deze taken neemt Groupe Pierre & Vacances-Center Parcs op zich. Als eigenaar van een vakantiewoning gaat u een meerjarig contact aan met deze expert. U heeft dus zekerheid op langere termijn, wat een hele geruststelling is. U wordt steeds professioneel en persoonlijk begeleidt, al vanaf het oriëntatiemoment tot aan de aankoop van uw cottage. Wanneer u investeert in vastgoed, geniet u steeds van een fiscaal voordeel.

Contacteer de medewerkers en maak een afspraak

Bent u van plan om in vastgoed te investeren? Wilt u hier graag meer over weten en alle mogelijkheden bekijken? Neem dan gerust contact op met de medewerkers van Center Parcs Vastgoed en maak een afspraak. De medewerkers nodigen u graag uit op kantoor en leggen u tijdens een goed gesprek uit wat de verschillende investeringsmogelijkheden zijn en hoe u best in vastgoed kunt investeren. Twijfel niet langer een maak een afspraak om persoonlijk advies te ontvangen!

https://www.centerparcs-vastgoed.be/