Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Tuinposters als alternatief voor duurdere tuindecoratie

Op zoek naar wat leuks om je tuin op te vrolijken, maar wil je geen fortuin neertellen? Wil je een item waar je niet naar moet omkijken en dat je jarenlang plezier geeft? Dan zit je goed met tuinposters. Tuinposters zijn er in alle mogelijke maten, kleuren en vormen. Hierdoor past een tuinposter in elke tuin en dat zonder dat je je blauw moet betalen.

Tuinposters komen overal tot hun recht

Tuinposters hebben eigenlijk weinig te maken met de klassieke papieren tuinposter. Het materiaal is verschillend. Een tuinposter voelt aan als plastic, waardoor het materiaal ook waterdicht is. Logisch, want tuinposters moeten weer en wind trotseren. Een speciale coating zorgt er ook voor dat een tuinposter makkelijk af te wassen is en een bijkomende behandeling maakt tuinposters resistent tegen UV-stralen. Het resultaat is dat je tuinposters zelfs in de volle zon kunt plaatsen en dat deze niet of toch alleszins amper zullen verkleuren. Dit maakt van tuinposters de ideale aanvulling op je tuin of koer.

Hoe kies je de juiste online leverancier voor je tuinposters?

Tuinposters bestaan er in alle mogelijke maten. Het leuke is dat je bij 123TuinPoster.nl – de uitvinder van de tuinposter – tot op de centimeter nauwkeurig je eigen maat kunt ingeven. Hierdoor bedekken tuinposters ook perfect je muur of de ruimte die je voorzien hebt. Maatwerk is essentieel om de juiste uitstraling te bekomen. Heel wat mensen bedekken hun tuinmuur of schutting met een tuinposter om zo meer sfeer te brengen, maar je kunt er eigenlijk alle kanten mee uit.

Grote XXL Tuinposter aan zwembad

Bij 123TuinPoster.nl heb je een ruime keuze aan montagemogelijkheden. Hierdoor kun je je tuinposter eigenlijk overal in je tuin plaatsen. Vaak brengen ze sfeer bij een zwembad, vormen ze een afbakening tussen twee zones in de tuin of zorgen ze voor privacy en verminderen ze de inkijk van de buren.

Tuinposters als betaalbare tuindecoratie

Tuinposters zijn over het algemeen uiterst betaalbaar. Zeker als je weet dat een kwalitatieve tuinposter makkelijk 10 jaar meegaat. Toch zijn er heel wat mensen die hun tuinposters sneller verwisselen. De berekening van de prijs is afhankelijk van het formaat. De bedrukking maakt niet uit. Duizenden stockfoto’s kunnen gedrukt worden op tuinposters, maar je kan ook makkelijk je eigen foto uploaden en op je tuinposter laten drukken. Het is maar voor welke taferelen je valt. Er zijn tuinposters met berglandschappen, doorkijkjes, stranden en ga zo maar door. Eén ding staat vast: je komt er helemaal van in de sfeer.

Bekijk de mogelijkheden, doe inspiratie op en bestel die tuinposters op maat.

 

https://www.123tuinposter.nl