Tuin info
Image default
Tuin en buitenleven

Top 5 Tips voor het dragen van Black Fox Boots

Iedereen die ooit heeft geprobeerd zwarte Blackfox laarzen te dragen, weet dat dat niet gemakkelijk is. Door hun natuurlijke eigenschappen kan zwart leer een uitdaging zijn; ze zijn gevoelig voor vlekken en vlekken en je moet extra zorg besteden aan het schoonmaken ervan. Als u overweegt uw eigen paar vossenlaarzen te kopen, maar niet zeker weet hoe u ze moet dragen, bent u hier op de juiste plaats. Lees verder voor onze top 5 tips voor het succesvol dragen van zwarte vossenlaarzen – en hoe je er daarbij goed uitziet.

 

Houd je zwarte laarzen droog

Een verrassend veelgemaakte fout is om zwarte laarzen nat te houden en ze vervolgens te laten drogen. Je kunt verwachten dat ze heel snel vlekken maken met water – je moet ze dus grondig drogen. Je hoeft ze niet natuurlijk te laten drogen (je kunt een haardroger of een verwarming gebruiken), maar zorg ervoor dat je al het water kwijtraakt. Doe je dat niet, dan krijg je verkleuring en een veel langer reinigingsproces. Als u door het water moet lopen, probeer dan uw laarzen zoveel mogelijk te beschermen. Je kunt een waterdichte spray gebruiken om het water buiten te houden; of, als je een paar regenlaarzen hebt, kun je die in plaats daarvan gebruiken.

 

Onderzoek de beste merken zwarte laarzen

Omdat zwart leer moeilijker schoon te maken is, wil je er zeker van zijn dat je een paar van goede kwaliteit koopt. Er zijn een paar dingen waar je op moet letten: – Volnerfleer – dit is de beste kwaliteit en meest duurzame optie. – Een goede, dikke afwerking op oliebasis – dit houdt water buiten en zorgt ervoor dat de laarzen hun kleur behouden. – Goed stikwerk – dit is essentieel om de laars bijeen te houden. De beste merken om naar uit te kijken zijn Red Wings, Timberland en Dr Martens. Er zijn echter vele andere merken van hoge kwaliteit. Zorg ervoor dat je onderzoek doet voordat je een paar zwarte laarzen koopt.

 

Draag de juiste sokken

Zwarte sokken geven binnen de kortste keren vlekken. Het beste is om zwarte sokken helemaal te vermijden, maar als je ze toch moet dragen, zorg dan voor donkergrijze sokken. Een andere mogelijkheid is marineblauw of bruin. Dit is iets wat veel mensen vergeten bij het dragen van zwarte laarzen en daarom dragen veel mensen ze helemaal niet. Het laatste wat je wilt is rondlopen met bevlekte sokken – of bevlekte laarzen.

 

Stem je outfit af op je laarzen

Zwarte laarzen dragen bij een zwart pak is als een zwarte spijkerbroek dragen bij een zwart pak – het ziet er slordig en onprofessioneel uit. Zorg er in plaats daarvan voor dat je outfit past bij je laarzen of ermee contrasteert. Als je een blauw overhemd en een blauwe stropdas hebt, kun je zwarte schoenen en een zwarte riem dragen. Je kunt ook bruine schoenen en een bruine riem dragen. Als je niet veel zwarte outfits hebt, kun je dit omzeilen door een zwarte riem of zwarte schoenen te dragen bij een marineblauw of bruin pak.

 

Kies de juiste schoenhoogte

Meestal wil je een laag uitgesneden schoen als je zwarte laarzen draagt. Als u ze echter in natte of koude omstandigheden wilt dragen, kunt u een hogere schoen overwegen. Als u ze draagt bij droog, warm weer, kunt u kiezen voor een normale hoogte. Als u echter in een meer casual omgeving bent, kunt u een laag uitgesneden zwarte laars met jeans dragen. Als u ze in een formelere omgeving draagt, kunt u beter voor een hogere hoogte gaan.

 

Samenvatting

Zwarte laarzen zijn een stijlvolle, veelzijdige schoen, maar ze zijn niet gemakkelijk te onderhouden. Als je onze top 5 tips volgt, haal je het meeste uit je paar zwarte voslaarzen, en hoef je ze hopelijk niet te vaak schoon te maken! Als je nog andere tips hebt voor het succesvol dragen van zwarte vossenlaarzen, laat het ons dan weten in de reacties hieronder!

https://www.detuinwinkelonline.nl/producten/brand/cosi