Tuin info
Image default
Dieren in de tuin

Rattenkooi kopen om ratten in te vangen?

Bent u op zoek naar een rattenkooi van hoge kwaliteit? Dan bent u bij onze onderneming aan het juiste adres! Er is niets vervelender dan last hebben van een grote rattenplaag en vaak weten mensen dan ook niet wat ze moeten doen. Je hebt alles geprobeerd met de middelen die je tot je beschikking hebt, maar niets helpt. Ze blijven dingen aanvreten in huis en ze gaan met geen mogelijkheid weg. Een van de mogelijkheden die je nu kunt toepassen is het gebruiken van een speciale rattenkooi. Een rattenkooi wordt ook wel een doorloopval genoemd, omdat het een diervriendelijke val is voor ratten. Bij de standaard rattenval worden ratten gevangen door ze te lokken, waarna ze door de val komen te overlijden. Bij een rattenkooi is dit echter niet het geval. Je vangt de ratten, zonder ze hierbij te vermoorden. Ideaal voor als u een dierenvriend bent en de diertjes buiten weer vrij wilt laten.

Wilt u meer weten over het aanschaffen van een rattenkooi of heeft u vragen over één van onze producten? Neem dan vandaag nog gratis en vrijblijvend contact met ons op en één van onze medewerkers zal u te woord staan. We helpen u graag in de zoektocht naar de juiste rattenkooi!

Rattenkooi online bestellen

Heeft u ook last van ratten thuis en bent u op zoek naar een rattenkooi? Wij hebben een breed assortiment aan verschillende ongedierte bestrijdingsmiddelen, waaronder speciale rattenkooien om ratten te vangen. Heeft u al geruime tijd last van ratten en bent u inmiddels einde raad? Wij hebben de oplossing voor u! U kunt ervoor kiezen om middelen te gebruiken waardoor de ratten omkomen, maar als u een echte dierenvriend bent begrijpen wij dat u liever de ratten op een diervriendelijke manier wilt vangen. Dit kan door middel van een rattenkooi. U hoeft alleen maar het lokaas in de rattenkooi te leggen, waarna de rat vanzelf op de kooi af komt. De rattenkooi, of ook wel doorloopval genoemd, is zo gemaakt dat de rat er wel in kan, maar niet meer uit. Op deze manier kun je de rat vervolgens zelf weer buiten uitzetten en heb je de rat gevangen, zonder hem ook maar een beetje pijn te doen.

Heb je last van een grote rattenplaag? Dan adviseren wij je om de ratten toch te verdelgen, omdat een rattenkooi alleen dan simpelweg niet voldoende is. Wilt u meer weten over de producten of heeft u een vraag over een rattenkooi? Neem gratis en vrijblijvend contact met ons op via de website.

http://ongediertemiddelen.nl/rattenkooi