Tuin info
Image default
Huishoudelijk

Online schoonmaakartikelen en aanverwante producten bestellen

De tijd dat u voor al uw schoonmaakspullen naar één of zelfs meerdere winkels moet gaan, ligt al lang achter ons. Er zijn tegenwoordig ontelbaar veel webshops die schoonmaakartikelen en bijhorende producten aanbieden. Niet alle producten zijn geschikt voor professioneel gebruik, daar moet u wel nog even op letten. Dat probleem heeft u niet bij de winkel van D&L Products uit Bergom-Herselt. Deze schoonmaakgroothandel biedt professionele schoonmaakartikelen en huishoudelijke producten aan die zowel door professionele schoonmakers als door particulieren gebruikt kunnen worden. Hun aanbod is werkelijk enorm, waardoor u beslist een geschikt product vindt voor iedere schoonmaakklus.

Meer dan 30 jaar ervaring

D&L Products, kort voor Danny & Lutgarde, is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in het schoonmaaklandschap. Het bedrijf startte op de markt met de verkoop van juwelen en modeartikelen. Toen ze merkten dat er meer en meer vraag kwam naar degelijke schoonmaakartikelen en hoogwaardige producten voor het huishouden, gooiden ze het roer om en specialiseerden ze zich in diverse onderhouds- en schoonmaakartikelen. Die ommezwaai was meteen een schot in de roos, en het succes blijft zich ook tot op de dag van vandaag aanhouden. Ze zijn uitgegroeid tot een groothandel waar iedereen zijn gading vindt, van de professionele ramenwasser tot de hobbykok. Al hun producten zijn van uitstekende kwaliteit. Bovendien bezitten ze over een grote stock, waardoor ze meestal snel kunnen leveren. U vindt hun volledige assortiment zowel op de webshop als in hun magazijn in Bergom-Herselt. In dit magazijn is ook een fysieke winkel aanwezig, waar klanten van maandag tot vrijdag terechtkunnen.

Geniet van een persoonlijke klantenservice, offline én online

Het voordeel aan de fysieke winkel in Bergom-Herselt, is dat u als klant de schoonmaakartikelen in het echt ziet en uw gekozen producten onmiddellijk mee naar huis kunt nemen. Eventuele vragen worden met plezier beantwoord door een van de medewerkers ter plaatse. Toch hoeven online shoppers zich niet achteruitgeschoven te voelen. D&L Products beschikt over een uitstekende klantenservice, en beantwoordt alle vragen die binnenkomen via mail of telefoon met dezelfde belangstelling.

https://www.denl.be/