Tuin info
Image default
Huishoudelijk

De Robomow RK1000 is de grasmaaier van de toekomst

Uw nieuwe robotgrasmaaier, die koopt u bij Alrobo. Dat is zonder twijfel dé verdeler van robotgrasmaaiers in Vlaanderen die u verder kan helpen. Welk model moet u dan kiezen? Zonder twijfel de Robomow RK1000! Dat is dé robotgrasmaaier van het moment. Deze robot kopen bij uw specialist, dat is kiezen voor kwaliteit, zowel in het product als in het advies voor de verkoop en de service na verkoop die u krijgt. Ze helpen u bij Alrobo graag verder met de volledige installatie van uw nieuwe product. Zo weet u zeker dat alles naar behoren werkt en kunt u met een gerust hart een robot al het werk voor u laten doen en toch een perfect gemaaide gazon bekomen.

Dit model moet u hebben

Dit model zal ervoor zorgen dat u uw gazon nooit meer zelf hoeft te maaien! Dat is zo dankzij de rand-maaifunctie, de het extreem stille maaisysteem, de mulchingfunctie die uw gazon bemest tijdens het maaien, de ingebouwde gsmmodule, het zwevende maaivlak, de antidiefstalcode, de bediening van een handige app op uw smartphone en ga zo maar door! Wij kunnen werkelijk geen reden bedenken waarom u de Robomow RK1000 niet zou aanschaffen.

Een demonstratie van uw volgende grasmaaier

Als u graag dit hoogtechnologisch staaltje vakmanschap en vernuft in huis haalt en er zo voor kiest om uw gazon nooit meer zelf te hoeven maaien, kiest u voor Alrobo als leverancier. Zij zijn zonder twijfel de verdeler die u het beste verder helpt. De robot is een goed beveiligd product, dus u hoeft zich geen zorgen te maken om diefstal. Als u dat wilt, kan u de robot aan het werk zien bij deze specialisten. Ze geven namelijk met plezier een uitgebreide demonstratie. Waar wacht u nog op? Schaf de Robomow RK1000 aan voor een prachtig gemaaide gazon.

 

 

https://www.alrobo.be/