Tuin info
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ongediertebestrijding door experts: hoe gaat dit in zijn werk?

De aanwezigheid van ongedierte in een bedrijfspand is erg vervelend. Ongedierte kan namelijk schade aanbrengen aan het pand en verminderen de hygiëne. Het is mogelijk om zelf maatregelen te nemen tegen ongedierte, maar het is verstandiger om een expert in te schakelen. De specialisten van Valor Services Group kunnen ongedierte snel aanpakken en bestrijden. Hier lees je hoe dit in zijn werk gaat.

Een afspraak maken bij een expert

Bij Valor Services Group kun je meteen een afspraak maken wanneer je het vermoeden hebt dat er ongedierte in een bedrijfspand aanwezig is. Wanneer er ongedierte aanwezig is in een bedrijfspand, is de eigenaar van dat pand verantwoordelijk. Door zo snel mogelijk een expert in te schakelen, kunnen de werkzaamheden van het bedrijf ook weer snel opgepakt worden. Je kunt een afspraak maken bij Valor Services Group waarna experts zo snel mogelijk op locatie langskomen. Tevens schakel je deze specialist in voor het reinigen van dampkappen.

Een ongedierte inspectie uitvoeren

Wanneer de experts op locatie zijn, zal er een inspectie uitgevoerd worden. Hierbij wordt er gekeken welk soort ongedierte aanwezig is. Valor Services Group kan ongediertebestrijding aanbieden voor onder andere wespen, ratten, muizen, vliegen en vlooien. Daarna zal er een plan opgesteld worden. De ongediertebestrijding wordt altijd op een veilige en discrete manier uitgevoerd. Hierdoor heeft de bedrijfsvoering er weinig last van.

Controles en advies bij ongediertebestrijding

Na de bestrijding zullen de experts van Valor Services Group nog een aantal keer langskomen bij het bedrijf. Het is namelijk belangrijk om te controleren of al het ongedierte inderdaad weg is. Je krijgt daarnaast ook advies op maat waarmee je ongedierte plagen kunt voorkomen.

Ook beschikbaar voor andere diensten

Valor Service Group staat ook bekend voor hun andere diensten. De reinigingsexperts kunnen ook ingeschakeld worden voor het reinigen van dampkappen, grootkeukens, koelcellen en sanitaire voorzieningen. Het reinigen van dampkappen en keukenvoorzieningen wordt vooral aangeraden voor horecabedrijven. Contacteer Valor Services Group voor meer informatie over het reinigen van de dampakken in uw grootkeuken of voor ongediertebestrijding.