Tuin info
Image default
Industrie

Nieuwe en gebruikte kartonnen opbergdozen bij de Dozenhal

Bij de Dozenhal België koopt u gemakkelijk kartonnen opbergdozen. Wij hebben een breed assortiment waaruit u kunt kiezen, zodat u voor elk product de juiste doos heeft. Zo ruimt u gemakkelijk uw spullen netjes op, zonder dat deze beschadigen. Als ondernemer kunt u ook bij ons terecht. Wij hebben namelijk ook verschillende soorten verzenddozen op voorraad. 

Op maat gemaakte kartonnen opbergdozen

Heeft u kartonnen opbergdozen nodig van een heel bijzonder formaat of hebben wij het benodigde formaat simpelweg niet in ons assortiment, dan kunnen wij uw gewenste doos op maat maken. Dit doen wij altijd in overleg met u. Op deze manier heeft u altijd de doos die u nodig heeft en ook nog eens van hoge kwaliteit. Al sinds 1978 produceren en verkopen wij kartonnen dozen. Wij zijn een vertrouwde leverancier en zijn dat ook graag voor u. 

Nieuwe, gebruikte of bedrukte opbergdozen van karton

Bij de Dozenhal hebben wij een enorm breed assortiment aan kartonnen opbergdozen. Wij geven u daarbij de mogelijkheid om te kiezen voor gebruikte dozen. Deze dozen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, al een keer gebruikt. Wij kopen deze dozen in en selecteren die dozen die nog voldoen aan alle kwaliteitseisen. De dozen die voldoen aan deze eisen, verkopen wij als gebruikte dozen. Het voordeel is dat deze dozen een stuk goedkoper zijn, maar ook een stuk beter voor het milieu. U zorgt er met deze keuze voor dat er minder bomen hoeven worden gekapt voor karton. Om die reden worden deze dozen ook wel ‘groene dozen’ genoemd. Naast de nieuwe en gebruikte dozen in ons assortiment, geven wij ook de mogelijkheid om dozen te laten bedrukken. Dit is vooral leuk voor bedrijven die veel producten naar hun klanten verzenden. Met een professioneel ogende verpakkingsdoos, geeft u uw klanten direct een mooi beeld van uw bedrijf. Laat dus bijvoorbeeld het logo van uw onderneming op de dozen drukken! 

Dozen bestellen

Zowel in België als in Nederland is het mogelijk om onze dozen te bestellen. Wij hebben een groot assortiment en een zelfstandig transport. Dat betekent dat wij uw bestelling vaak al de volgende dag kunnen leveren. Kijk op onze website voor ons huidige aanbod!