Tuin info
Image default
Telefonie

De nieuwste IPhone

De nieuwe IPhone heeft als naam de IPhone 12. Het model is de opvolger van de Apple ’s IPhone 11. Het model zal waarschijnlijk eind 2020 uitkomen. Door de coronacrisis laat de telefoon een beetje op zich wachten. Het zal de eerste IPhone zijn met 5G volgens de geruchten. Een groot verschil met de IPhone 11 is dat waar de 11 bestond uit: de IPhone 11, IPhone 11 Pro en de IPhone 11 Pro Max, de IPhone 12 bestaat uit de IPhone 12, de IPhone 12 Max, de IPhone 12 Pro en de IPhone 12 Pro Max. Er wordt dus een extra model toegevoegd aan de huidige productielijn.

Het nieuwe model heeft wat weg van de bekende oude modellen: de IPhone 4 en de IPhone 5. Het rechthoekige ontwerp is weer deels terug. Tevens komt de telefoon met een kleinere notch en een OLED-scherm. Voor de duurdere modellen is er na de vorige modellen met drie camera’s nu een vierde camera toegevoegd. Deze camera zorgt ervoor dat de Argumented Reality nog beter kan worden weergegeven. Apple denkt hiermee dus dat AR de toekomst zal zijn. De nieuwste IPad is ook uitgerust met een betere camera waarmee AR-technologie beter tot zijn uitwerking komt. Het is belangrijk dat je er zelf goed voor zorgt dat je deze telefoon kunt blijven gebruiken. Vandaar dat een gsm hoesje altijd een must is.

Milieu

Apple denkt met haar nieuwste telefoon mee aan het milieu. Ze kiezen ervoor om geen oordopjes en standaard USB-adapter toe te voegen aan de doos van de telefoon. ‘zo besparen we miljoenen laders per jaar’, meldt Apple. Apple probeert zo haar voetafdruk op onze aarde te verkleinen. Ze geven daarnaast aan dat zij zo de hoeveelheid elektronisch afval terug willen brengen naar een lager niveau. Op de langere termijn zou dit kunnen betekenen dat Apple definitief overstapt op draadloos laden. De oplaadpoort van de IPhone zou dan ook verdwijnen. Echter rest er dan wel de vraag hoe je de telefoon verbindt met je PC om bijvoorbeeld foto’s over te zetten. Het weglaten van de oordopjes en de laders zou moeten leiden tot een lagere prijs voor de IPhone omdat Apple gebruik kan maken van kleinere verpakkingen. In een doos IPhone’s passen er dan meer. Meer vervoeren in een doos leidt tot lagere kosten.

https://www.telefoonhoesje.nl/