Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Laat een specialist een nieuwe RENSON terrasoverkapping realiseren

Als u graag een duurzame en innovatieve terrasoverkapping wilt, dan is het merk RENSON de beste keuze voor u en uw tuin. Deze terrasoverkappingen laten veel natuurlijk licht onder de overkapping binnenkomen door goede keuze de maken op het gebied van materialen. Bent u er ook over na aan het denken om uw tuin in de omgeving van Turnhout uit te breiden met een nieuwe RENSON terrasoverkapping? Lees dan snel verder voor wat meer informatie en welke specialist u kunt inschakelen om dit voor u te realiseren.

Kies voor duurzaam en innovatief met natuurlijk licht

Als u graag een duurzame en innovatieve terrasoverkapping wilt, dan is RENSON de beste keuze voor u. Deze terrasoverkappingen laten veel natuurlijk licht onder de overkapping binnenkomen door goede keuzes te maken op het gebied van gebruikte materialen. Door gebruik te maken van een lichtdoorlatende lamel komt er onder de overkapping veel licht binnen, waardoor het prettig vertoeven is op zowel de zonnige dagen als wanneer het regent of er wat meer wind staat. Deze lamel heeft namelijk nog steeds een gelaagd mat glas eroverheen geplaatst zodat de zonwerende werking in stand blijft. Echter komt het licht wel gewoon in uw woning terecht. Het is de ideale oplossing voor meer licht in uw interieur én een extra aanbouw zonder muren waar u heerlijk buiten kunt zitten. Een extra stukje huis met al het goeds van de tuin.

Plan een afspraak in voor extra woonruimte in uw tuin

Wilt u in de omgeving van Turnhout graag een RENSON terrasoverkapping laten plaatsen? Dan helpen de specialisten van Mevac uit Herselt u graag verder. Neem hiervoor contact op door te bellen of laat een bericht achter via de website. Deze geregistreerde aannemer uit Herselt levert en installeert de nieuwe RENSON terrasoverkapping spoedig en adequaat, zodat u snel geniet van een extra stukje woonruimte in uw tuin.

https://www.mevac.be/