Tuin info
Image default
Woningen

Een vlottere verkoop van je woning met een vastgoedstylist

Wat kan een vastgoedstylist voor je betekenen? Wanneer jij een woning te koop stelt, wil je natuurlijk dat er snel geïnteresseerden zijn en de woning voor een mooie prijs verkocht wordt. Om hiervoor te zorgen is het belangrijk dat je de woning aantrekkelijk maakt zodat de waarde verhoogt en meer mensen interesse tonen. Een vastgoedstylist kan hierbij helpen omdat deze persoon ervoor zorgt dat jouw leegstaande woning toch een mooi interieur heeft. Bij Instrastijl beschikken ze over vele mogelijkheden om vastgoedstyling voor jou te voorzien. Hierbij bestaan er verschillende opties.

De keuze is aan jou

De vastgoedstylist komt langs aan huis en geeft je advies. Zo overlopen jullie samen de verschillende ruimtes en zal de specialist gaandeweg adviseren welke opties het beste zijn. Met een verslag ter plaatse weet je meteen hoe je jouw woning aantrekkelijker kan maken voor de markt. Het is daarbij ook mogelijk om alles uit handen te geven aan de specialist van IntraStijl. Hierbij wordt er een grondige studie gemaakt van de verschillende ruimtes en wordt het grondplan doorspit om elke mogelijkheid in kaart te brengen. Met een volledige inrichting van woonkamer, eetkamer en master bedroom, met behulp van tijdelijk meubilair, krijgt jouw woning een frisse uitstraling. Het is tenslotte een feit dat 75% van potentiële kopers niet verder kijkt dan de bestaande inrichting en sfeer van een huis of appartement bij aankoop. Door dit nauwgezet aan te pakken, creëer je een stijgende verkoopprijs en meer interesse van de markt.

Maak vandaag nog een afspraak

Een vastgoedstylist van IntraStijl kan je vele voordelen opleveren. Twijfel daarom niet om in contact te komen met dit uitstekende bedrijf en laat je adviseren door een ervaren specialist. Met een nieuwe uitstraling voor je woning zal je merken dat je waarde gaat stijgen en de interesse groter is. IntraStijl staat altijd klaar om jou te helpen!

https://www.intrastijl.be/