Tuin info
Image default
Bedrijven

Kunt u slapend rijk worden met vastgoed beleggen?

Investeren in vastgoed brengt risico’s met zich mee, zeggen ze weleens. Niet aan beleggen beginnen, hoort u weleens: veel risico en weinig kans op succes, veel slapeloze nachten en weinig blije gezichten. Toch hoeft het zo niet te zijn. Wist u dat vastgoed beleggen één van de veiligste manieren van beleggen is? Investeren in vastgoed betekent dat u afhankelijk bent van de huur. Het huurbedrag kunt u van tevoren vastleggen, dus het enige dat u echt hoeft te doen, is het vinden van een huurder. Het vinden van een huurder, het inlezen in de regels en het onderhouden van een pand kan een aardige rompslomp zijn. Toch is ook dat te vermijden.

Uw spaargeld strategisch inzetten

Door te investeren in vastgoed laat u uw spaargeld rollen. Op de bank staat het enkel stof te vergaren en te pieteren, als een plantje dat al geruime tijd geen water meer heeft gehad. De rente voor spaargeld is een lachertje en neemt u de rente in ogenschouw, dan gaat uw spaargeld er op termijn zelfs op achteruit. Kies om te beleggen. Dan niet risicovol beleggen, maar beleggen in een zekerheidje: beleg in vastgoed. Vastgoed behoudt zijn waarde, net als goud. Er zal altijd vraag naar vastgoed zijn, net zoals er vraag zal zijn naar recreatief vastgoed zoals huisjes.

Investeren in recreatief vastgoed biedt ongekende kansen

Recreatief vastgoed beleggen bij Center Parcs Vastgoed biedt unieke kansen. U belegt namelijk in een bedrijf met internationale naamsbekendheid, vele jaren ervaring in de recreatieve markt en een ijzersterke reputatie. Recreatief beleggen betekent in dit geval beleggen in bijzondere vakantiehuisjes, die door heel Europa te vinden zijn. U investeert en het bedrijf zoekt de huurders.

Vastgoed beleggen: fluitje van een cent?

Het klinkt moeilijk, maar dat is het niet. Het klinkt risicovol en dat is het evenmin. Belegt u in recreatief vastgoed bij het bovengenoemde bedrijf, dan belegt u in iets dat zijn waarde altijd vasthoudt. Investeren in vastgoed bij het bedrijf betekent huurgarantie: dus gegarandeerd rendement.