Tuin info
Image default
Bedrijven

Je tuin veranderen in een paradijs

Inmiddels zitten we al langer dan een jaar in een pandemie. Doordat er zoveel dicht is en er weinig vrijheid buiten huis is om leuke activiteiten te doen zijn we genoodzaakt om thuis er het beste van te maken. Na een jaar zouden we denken dat het wel voorbij zou zijn in de zomer, maar helaas is er nog steeds een lockdown van kracht. Dat betekent geen bioscoop, terras, zwembaden, sportschool, restaurants, winkels en nog steeds geen festivals of evenementen. Hoe gaan we alsnog een spetterende zomer ervan maken? Ik heb wat ideeën voor u hieronder vermeld om uw zomer toch nog wat verdraaglijker te maken.

 

Jacuzzi in de tuin

Als u thuis een tuin heeft dan is het een goed idee om een jacuzzi aan te schaffen. Er zijn verschillende maten jacuzzi’s, zo kunt u ook een Intex jacuzzi kopen als een ingebouwde niet gewenst is. Met een jacuzzi kunt u lekker relaxen in de zomer en zelf de temperatuur bepalen, dus ook fantastisch om in de avonduren gebruik van te maken. Het helpt ook bij afschakelen wanneer u een drukke dag heeft gehad. Het geeft u ook een beetje een vakantie gevoel zonder dat u risico loopt op een ziekte. Wanneer u een jacuzzi heeft kunt u ook vrienden uitnodigen om samen te genieten van uw luxe jacuzzi. Let er wel goed op dat een jacuzzi goed onderhoud moet worden. Er zijn verschillende accessoires waar u uw jacuzzi mee kunt schoonmaken.

 

Coronaproof evenementen

Met een beetje geluk komen er wel dit jaar corona proof evenementen. Hoe dit vorm zal hebben is nog onduidelijk. Het kan best dat u een sneltest moet doen op zo’n evenement of een vaccinatiebewijs moet laten zien. Echter wilt niet iedereen een vaccinatie dus wordt dat een lastiger en onrealistisch concept voor iedereen. Een sneltest daarentegen is snel en effectief, maar wanneer u ineens corona heeft kunt u niet meer naar het evenement. Dan heeft u dus ook tickets voor niks gehaald. Corona evenementen zijn nog niet zeker en kunt u ook beter niet vanuit gaan.

https://intexplezier.be/intex-spa/intex-pure-spa.html