Tuin info
Image default
Entertainment

Hier kunt u terecht voor tentenverhuur in Oost-Vlaanderen

Bent u van plan om binnenkort een buitenevenement te organiseren? Dan kunnen een of meerdere goede tenten uiteraard niet ontbreken. Maar waar huurt u zo’n tenten? Hét adres voor tentenverhuur in Oost-Vlaanderen is Tentenverhuur De Lieve. Dit bedrijf in Lievegem is gespecialiseerd in de verhuur van allerlei soorten tenten. Ze hebben niet alleen een ruim aanbod aan tenten, hun tenten zijn ook speciaal gebouwd zodat u ze in verschillende opstellingen kunt gebruiken. U vindt bij hen dus gegarandeerd een geschikte tent. Weet u niet goed welke tent u best kunt gebruiken voor uw evenement? Dat is ook geen probleem, want dankzij hun ruime expertise kunnen zij u ook goed adviseren.

Oneindig veel mogelijkheden

Zeg nu zelf, een evenement in de buitenlucht met een mooie tent is altijd gezellig. Bovendien is het ook een handig middel om uw event coronaproof te maken. De stretchtenten van dit bedrijf voor tentenverhuur in Oost-Vlaanderen kunt u naar hartenlust aanpassen aan de gewenste sfeer en grootte. De experts helpen hier ook graag bij. Deze firma voorziet bovendien enkele extra’s op aanvraag. Zo kunt u ook een tentenvloer huren. Met name op graspleinen is dit bijzonder handig. Zo kunnen uw gasten zonder zorgen hakken dragen. Ook staan uw tafels en stoelen zo extra stevig. Vindt uw evenement ’s avonds plaats? Dan kunt u ook sfeervolle verlichting inhuren. Dit geweldige bedrijf heeft namelijk lampjes die u volledig kunt aanpassen aan de gewenste sfeer. Ze zijn daarnaast ook dimbaar.

Huur de tent van uw dromen

Wilt u een tent, zoals een partytent, huren bij Tentenverhuur De Lieve in Oost-Vlaanderen? Neem dan snel contact met hen op via het contactformulier op hun website. U kunt er ook alvast hun tenten en extra’s bekijken. Uw feest wordt vast en zeker een succes wanneer u een tent huurt bij deze specialisten!