Tuin info
Image default
Entertainment

Een schoolreis met blije gezichten

De schoolreis is een van de leukste momenten van het jaar. Met de kinderen op pad voor een dag vol plezier, om het jaar af te sluiten of gewoon eens iets speciaals te doen. Een vrolijke dag waarop lekker gespeeld mag worden. Hiervoor wil je een bestemming vinden waar genoeg te doen is en waar je gerust de kinderen kunt loslaten zonder je zorgen te hoeven maken over hun veiligheid. Een plek waar dit mogelijk is? BillyBird Park Hemelrijk is een park vol plezier waar kinderen van diverse leeftijden en ook volwassenen een fijn dagje uit kunnen beleven. Met diverse attracties en onderdelen, zowel binnen als buiten, is er voor iedereen wat te doen. Een schoolreis naar BillyBird is altijd een succes.

Diverse attracties

BillyBird is een park waar allerlei soorten attracties te vinden zijn. Kinderen kunnen er van een avontuurlijk ritje in de achtbaan genieten of hun eigen avontuur creëren met water, zand of klimtoestellen. Ook bij minder goed weer is er genoeg te doen dankzij de uitgebreide binnenspeeltuin met onder andere ballenbak en glijbanen en andere overdekte attracties. Door de diversiteit van de attracties is het park aantrekkelijk voor zowel jongere als oudere kinderen. In BillyBird zijn kinderen uren zoet tijdens een schoolreis. Zelfs volwassenen zullen verleid worden om hier en daar hun innerlijke kind naar boven te laten komen in de achtbaan of tijdens een ritje van de lange bootjesglijbaan.  

Uitstekende voorzieningen

Naast vermakelijke attracties zijn er uitstekende voorzieningen te vinden in het park. Tijdens de schoolreis kun je toezicht houden terwijl je geniet op een van de vele terrassen. Het park biedt verschillende arrangementen voor schoolreisjes aan, zodat je kunt uitkiezen wat bij het reisje en het budget past. Wat voor lekkere versnaperingen je de kinderen wilt aanbieden bijvoorbeeld. Er zijn verder diverse horeca- en toiletgelegenheden. Bovendien is het park zo opgebouwd dat de kinderen nauwlettend in de gaten houden niet nodig is. Zo kun je zelf ook een dagje ontspannen. Het is niet voor niets dat het park uitstekende waarderingen heeft gekregen op diverse beoordelingswebsites.

https://billybird.nl/