Tuin info
Image default
Woning en Tuin

Een handige garagepoort met een elektrische bediening

Is uw oude garagepoort dringend aan vervanging toe? Begint de verf af te schilferen of gaat de poort stroef open? Dat is het tijd om eens een bezoek te brengen aan CMT Poorten. Deze specialisten zijn gevestigd in Kasterlee en beschikken over een uitgebreid assortiment aan garagepoorten, waaronder ook een elektrische garagepoort uit aluminium. Dat type poort is immers de standaard vandaag de dag en met goede reden.

Hoe werkt een automatische garagepoort?

Een elektrische garagepoort lijkt in het begin een beetje ingewikkeld met de motor die vasthangt aan de poort, maar het is zeer simpel te gebruiken. Deze experten in poorten en gevelbekleding helpen u bovendien steeds op weg. Ze geven een uitgebreide uitleg over hoe het systeem juist werkt. De motor zorgt ervoor dat u niet meer zelf de garagepoort omhoog moet tillen. Dat bespaart u heel wat rugklachten. U krijgt bij deze elektrische garagepoort een bediening met een handige knop. Als u op de knop duwt, gaat de poort op een rustige manier omhoog of omlaag. Het is een zeer veilig systeem, dat bovendien automatisch stopt als er iets in de weg van de poort ligt. Dat maakt een geautomatiseerde poort eveneens ideaal als u kinderen heeft. De bediening werkt ook vanop afstand, waardoor u de poort kan opendoen als u aan komt rijden. Tegen dat u thuis bent, staat de poort open om binnen te rijden. Af en toe zal u de batterij van de bediening moeten vervangen, maar dat is haast geen werk tegenover het manueel openen en sluiten van een klassieke garagepoort.

Bekijk de opties op de website van deze experten

Bent u geïnteresseerd om meer te weten te komen over de elektrische garagepoort die deze specialisten van CMT Poorten te bieden hebben? Dan kan u hen altijd telefonisch bereiken voor meer informatie. Om de verschillende materialen en modellen van deze garagepoorten al eens te bekijken, kan u naar hun website gaan: cmt-poorten.be.